Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Firuze’si Pelin Akil yeni projesiyle hayranlık uyandırıyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Firuze’si Pelin Akil yeni projesiyle hayranlık uyandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisiyle yeniden setlere dönüş yapan Pelin Akil, Firuze karakterinde başarılı performansıyla da dikkatlerden kaçmıyor. Anıl Altan ile evli olan ve ikiz çocukları bulunan oyuncu, kariyerinde yepyeni bir döneme de adımlarını attı.

Ünlü oyuncu yoğun dizi çalışmalarının yanı sıra, sahneye çıkarak Broadway in İstanbul müzikalinde ortaya koyduğu performans ile de alkış aldı.

Broadway in İstanbul müzikalinin gösterime girmesinin ardından çok olumlu yorumlar alan ekip, gelişmelerden memnun. Pelin Akil de kendisine çok güzel yorumla geldiğini ve izleyenlerin müzikalin tekrar sahnelenmesini talep ettiklerini anlattı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil yeni projesiyle hayranlık uyandırıyor! 8

Pelin Akil de, “Çok güzel geçti. Çok güzel yorumlar aldık. Bir an önce tekrardan oynamamasını bekleyen bir seyirci var. Gelip de izleyen ve güzel yorumlarını birbirlerine anlatan bir sürü seyircimiz var. Çok mutluyum ondan dolayı” diye konuştu.

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Pelin Akil, 2007 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Arka Sıradakiler isimli gençlik dizisinde Zehra karakteri ile ilk kez izleyici karşısına çıkan oyuncu, sonrasında ise Suskunlar isimli dizideki Nisan karakteri ile bir anda önemli bir çıkış yaşadı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil yeni projesiyle hayranlık uyandırıyor! 9

İnadına Aşk, Aşktan Kaçılmaz, Ne Münasebet, Seksenler, Çember gibi dizilerde önemli deneyimler kazanan oyuncu, ayrıca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de yer aldı.

Oktay Kaynarca ile ilk kez bu dizide birlikte aynı seti paylaşan oyuncu, yine partneri ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde birlikte kamera karşısına geçmeye devam ediyor.

Önceki sezon ayrıca Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde İzabel karakteriyle de izlediğimiz Pelin Akil, hem dizilerde hem de müzikal ile sahnelerde yer almayı sürdürecek.