Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yoğunluğu Pelin Akil’i fazlasıyla yordu!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yoğunluğu Pelin Akil’i fazlasıyla yordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadın başrollerinden birisi de Pelin Akil oldu. Oktay Kaynarca ile partnerlik yapan oyuncu, daha önce de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yine Kaynarca ile partner olarak ekranda yer almıştı.

Pelin Akil, sezon boyunca yoğun bir temponun içine girdi ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setinde de bir hayli yoruldu. Oyuncu ayrıca Broadway in İstanbul isimli müzikal için de sahne hazırlıkları ve sahnede sergilediği yoğun performans ile de bu sezonun en çalışkan kadın oyuncularından birisi olarak öne çıktı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 34 bölüm ekranda kaldı ve ilk sezon tamamlandı. Yaz arasından sonra ekip yeniden bir araya gelerek dizinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek.

Firuze karakteri ile hikayede yer alan Pelin Akil, bu yorgunluğun üzerine yaz döneminde herhangi bir projede yer almak istemiyor. Ancak oyuncu yine de yaz dönemi için açık kapı bıraktı ve içine sinen bir proje olursa yeniden kamera karşısına geçebileceğini ifade etti.

Pelin Akil, şöyle konuştu: “Şu anda benim projem yok, tatile odaklandım, çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum. Hem müzikalim vardı hem dizi koşturmacası vardı. Şimdi artık, kendimize ve çocuklara vakit ayırmayı düşünüyorum. Tabii ki güzel bir proje gelirse, okuyup da içinde kendimi görmek istediğim bir proje olursa yaparım.”

Birlikte reklam çekimlerinde yer alan Pelin Akil ile Anıl Altan çifti, eğer kendilerini heyecanlandıracak projeler olursa birlikte projelerde yer alabileceklerini de ifade ettiler.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yoğunluğu Pelin Akil'i fazlasıyla yordu! 7

Ünlü çift daha önce Çember isimli dizi de birlikte rol almıştı.

Yakın zamanda bir sinema filmi teklifi geldiğinden bahseden Anıl Altan, kendilerini içinde görmek isteyecekleri bir proje olursa yine birlikte kamera karşısına geçebileceklerini anlattı.

Birlikte yazdıkları hikayeler de olduğundan bahseden Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, burada önemli olanın içlerindeki enerji olacağını ifade ettiler.

Pelin Akil, “Benim şahsen tatile ihtiyacım var” diyerek de yaz dönemi için çalışmak yerine dinlenmeyi daha çok önceliklediğini de sözlerine ekledi.