Ana sayfa Dizi Haberleri Pelin Akil’in başrolünde yer aldığı diziden ayrılması kendi kararı değilmiş!

Pelin Akil’in başrolünde yer aldığı diziden ayrılması kendi kararı değilmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Akil, çocukları ile birlikte yine yoğun bir yaz dönemi geçiriyor. Ünlü oyuncu, geçen sezon Oktay Kaynarca ile birlikte Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin kadın başrolü olarak ekranda fırtına estirmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın yapımcısı ve başrolü olduğu projede yeniden bir araya gelmeleri Pelin Akil için de eğlenceli bir deneyim oldu. Ünlü oyuncunun dizinin ikinci sezonunda yer almayacağının ortaya çıkması ise hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonda da ekranda yer alacak dizilerden birisi ve yine etkili bir hikaye ile güçlü reytingler elde etmesi muhtemel gözüküyor. Peki Pelin Akil, böyle önemli bir projeden hem de başrol olduğu bir hikayeden neden ayrıldı?

Hayranlarının merak ettiği bu soruyu ünlü oyuncu yanıtladı. Pelin Akil, “Yeni sezonda artık o projede değilim. Hikaye gereği devam etmiyorum. Ama ben de izlemeye devam edeceğim, çünkü ekibi çok seviyorum. Hiç kötü bir şekilde bir ayrılık olmadı zaten. Ama hikayem bitti ve onlar devam ediyorlar” açıklamasını yaptı.

Pelin Akil'in başrolünde yer aldığı diziden ayrılması kendi kararı değilmiş! 7

Ünlü oyuncu ayrılığının senaryo ile alakalı olduğunu özellikle belirtti. Çalışmadan duramadığını anlatan ünlü oyuncu, yeni sezonda da yeniden setlere dönebileceğinden bahsetti.

Pelin Akil, evde kalmanın kendisine iyi gelmediğini ve yeni proje teklifleri aldığını ifade etti ve değerlendirme sürecinde olduğuna değindi.