Ana sayfa Dizi Haberleri Perşembe dizi rekabetine bu sefer Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü de katıldı!

Perşembe dizi rekabetine bu sefer Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü de katıldı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yeni yayınlanacak olan dizilerden birisi de Yılmaz Erdoğan imzasını taşıyor. Usta aktörün hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizi proje merakla bekleniyor

Dizinin kadın başrolü Hazar Ergüçlü’nün payvon dansı ile sosyal medyada çok konuşulan projenin yayın tarihi netleşti.

Yılmaz Erdoğan’ın, kendi yazdığı senaryo ile ekranlara farklı bir dönüş yapacağı BKM yapımı dizinin yayın tarihi 25 Ocak Perşembe akşamı olarak duyuruldu. Perşembe akşamları reyting rekabeti daha de çetin hale gelecek.

Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Kara ve Sakla Beni isimli diziler perşembe rekabetinde yarışıyor. Bu projelerin arasına şimdi de İnci Taneleri dizisi katılacak. 5 önemli yapımın reytingler için büyük bir yarış vereceği ve bazı projelerin sıkıntı yaşayabileceğini görmekteyiz.

AFİŞİ DE YAYINLANDI!

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka’nın yer aldığı dizinin afişi de izleyicilerin beğenisine sunuldu. ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin ilgi çekici dünyasının paylaşıldığı afiş kısa sürede büyük beğeni topladı.

Perşembe dizi rekabetine bu sefer Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü de katıldı! 7

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ 25 Ocak Perşembe akşamı Kanal D’de.