Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz anlattı, annesinin iyi niyeti ünlü oyuncuya zor anlar yaşattı!

Pınar Deniz anlattı, annesinin iyi niyeti ünlü oyuncuya zor anlar yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, son iki sezondur Yargı isimli Kanal D dizisinde çok başarılı bir süreç yaşadı. Oyuncu, son dönemde de Disney Plus’ta yayınlanan Aktris isimli diziyle konuşuluyor. Pınar Deniz’in hayranları da oyuncunun son yıllarda güçlü bir kariyer çıkışı yaşamasından çok memnun.

Pınar Deniz’in bu noktaya gelmesinde en belirleyici dizilerin başında Vatanım Sensin geliyor. Bu projede Yıldız isimli karakteri canlandıran oyuncu, milyonlarca izleyiciyi etkilemiş ve kariyerinde büyük değişimin yaşandığı bir süreç yaşamıştı. İşte o dönemlere dair bir anısını paylaşan Pınar Deniz, annesinin iyi niyetinin olmadık durumlarla karşılaşmasına neden olduğunu söyledi.

Vatanım Sensin dizisinde Pınar Deniz’i görün beğenen birisi annesini kız isteme için göndermiş. Oyuncu meslektaşı İbrahim Selim’in youtube programına konuk olan Pınar Deniz yaşadığı şoku şu sözlerle anlattı:

“Bu çok komik. O dönem ilk defa kendi evime geçmiştim. Bir kadın gelmiş, annem de bu sektörü bilmiyor. “Biz kızınızı istiyoruz, oğlum çok beğenmiş, siz de müsaitseniz istemeye geleceğiz’ demiş. Annem de kırmamaya çalışmış. Ben eve gittim, kadın bir haftadır kapıda bekliyor. Sonra beni gördü. ‘Kızım oğlum seni çok beğendi, gerçekten oyunculuğuna karışmayacağız, sen yine oyunculuk yapabilirsin’ dedi. Ben kekeledim, arabaya bindim, çok saçmaydı.”

Annesinin bir seferinde ise genç bir hayranına çok acıyarak eve aldığını söyleyen Pınar Deniz, bir sabah kalktığında ise üzerinde pijamalar ile bu hayranı ve onun annesi ile karşı karşıya kaldığını anlattı.

Oyuncu, o an şoke olduğunu ve ne yapacağını bilemediğini belirtirken, olayı şu sözlerle aktardı:

“Bir gün bir kız gelmiş bizim eve, bi hayranım. Annem de üzülüp eve almış, ben yoktum. Sonra annem bana söyledi. ‘Anne böyle olmaz’ dedim. Ben bir gün uyandım, pijamalarımlayım. Kalktım ve kız karşımda. Ve annesi ile gelmiş. Kız beni görünce ağlamaya başladı. Ben buz kesmiştim. Sonra oturduk tatlı tatlı konuştuk. Onu kırmak istemedim ama kendimi kötü hissetmiştim.”