Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Eratik yeniden bir diziyle ekrana dönerken, yine Kutsi ile aynı sette buluştu!

Hakan Eratik yeniden bir diziyle ekrana dönerken, yine Kutsi ile aynı sette buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranında yaz döneminin dikkat çekecek projelerinden olan Üvey Anne ile ilgili çekimler devam ediyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyunculardan birisi de Hakan Eratik… Uzun süredir dizi hayranlarının televizyon ekranında göremediği oyuncu, geçen yıl Kadere Karşı isimli günlük dizi ile tv8 ekranında yer aldı. 2018 yılında final yapan Kalbimdeki Deniz isimli diziden sonra oyuncunun yeniden ekrana dönmesi 4 yıl sürmüştü.

Hakan Eratik, yeni sezonda ise bu sefer günlük bir dizi seçmek yerine, yaz döneminde öne çıkması beklenen Üvey Anne’de rol almayı kabul etti. Yıllar önce Huzur Sokağı isimli unutulmaz dizide Kutsi ile aynı seti paylaşan Hakan Eratik, bir kez daha ünlü oyuncu ile birlikte bir projede yer almış oldu.

Üvey Anne dizisi daha başlamadan bile farklı fragmanıyla adından konuşturdu! Hakan Eratik de mesleki deneyimleri üzerinden böyle bir teaser çekiminin farklı olduğu değerlendirmesini yaptı. Oyuncu, “İlklerin yaşandığı bir set olarak başlıyor, çünkü böyle bir teaser daha önce hiç çekilmedi. Çok enteresan bir şey olacak. Ben de merakla nasıl bir şey çıkacağını bekliyorum” diye konuştu.

Dizinin teaserı yayınlandı ve sosyal medyada da büyük dikkat çektiğini söylemek lazım.

Yönetmen Yasemin Türkmenli ve rol arkadaşı Kutsi ile yıllar öncesinden birlikte çalıştıklarını da hatırlatan oyuncu, “Onlarla böylesine güzel bir hikayenin içinde yer almak ve yeniden yıllar sonra atv izleyicisi ile karşı karşıya olmak benim için mutluluk verici” açıklamasını yaptı.

Hazal Filiz Küçükköse’nin kadın başrol olarak yer aldığı dizide; Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Ayşen İnci gibi dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Dizinin teaser çekimlerinden görüntüleri ve oyuncuların açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.