Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz eleştirilerle sıkıştırılırken, Yargı dizisinin hikayesinde Ceylin’in de durumu ondan farksız!

Pınar Deniz eleştirilerle sıkıştırılırken, Yargı dizisinin hikayesinde Ceylin’in de durumu ondan farksız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı isimli Kanal D dizisi, pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor ve izleyiciler de hikayenin gidişatından çok memnun. Özellikle de Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin etkileyici işbirliğinin izleyicilerdeki olumlu yansıması da sürüyor.

Altın Kelebek ödül töreninde başarısı ile yine adını konuşturan ama söylediği ‘oyunculuğa dünyayı kurtarmak için başladığı’ şeklindeki iddialı sözle eleştirilen isim Pınar Deniz… Yargı dizisinin hikayesinde de Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakteri büyük sıkıntılar içinde bulunuyor.

Pınar Deniz eleştirilerle sıkıştırılırken, Yargı dizisinin hikayesinde Ceylin'in de durumu ondan farksız! 8

Bir yanda sosyal medyada söylediği söz nedeniyle eleştirilen ve biraz da küçümsenen Pınar Deniz bulunuyor. Diğer tarafta ise Pınar Deniz’in büyük bir emek ile ortaya koyduğu ve senarist Sema Ergenekon’un da muhteşem hikaye kurgusu ile oyuncuya ödül kazandıran bir Ceylin karakteri bulunuyor.

Pınar Deniz, emeklerinin karşılığını alırken, Sema Ergenekon da Ceylin karakterini duygudan duyguya sürüklemeye devam ediyor.

Pınar Deniz eleştirilerle sıkıştırılırken, Yargı dizisinin hikayesinde Ceylin'in de durumu ondan farksız! 9

Başarılı oyunculukları ve güçlü senaryosuyla geçen sezondan bu yana Yargı dizisinin hiç azalmayan bir başarı hikayesini izliyoruz. Dizinin 47. yeni bölümünde yine olaylar birbirini izleyecek.

Geçen hafta yayınlanan 46. bölümün final sahnesinde Parla’nın, Ceylin’e Serdar’ı öldürdüğünü itiraf etmesiyle beraber yeni bölümde olacaklar büyük merak uyandırıyor.

Bir tarafta Serdar’ı öldüren yeğeni Parla, diğer tarafta ise Parla’yı kurtarmak için hapse girmeyi göze alan Merdan, Ceylin’i büyük bir çıkmaza sokuyor. Vereceği kararın ailesine dokunuyor olmasından dolayı eli kolu bağlanan Ceylin’in cinayeti işleyen kişinin Parla olduğunu Ilgaz’a söyleyip söylemeyeceği merakla bekleniyor.

Pınar Deniz’in sosyal medyada gelen eleştiriler ile çok konuşulduğu bir ortamda, Ceylin karakterinin sıkışmışlığı da Yargı dizisi hayranları tarafından merakla beklenen bir süreci başlattı.

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…