Ana sayfa Sosyal Medya Bir süredir ortalıkta görünmeyen ünlü oyuncu Gökhan Alkan Milano’da ortaya çıktı!

Bir süredir ortalıkta görünmeyen ünlü oyuncu Gökhan Alkan Milano’da ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Gökhan Alkan, en son rol aldığı ATV’nin Kalp Yarası dizisi ile büyük bir çıkış yakaladı.

Dizide Yağmur Tanrısevsin ile başrolü paylaşan oyuncu Kalp Yarası’nda ‘Ferit Sancakzade’ adlı karaktere hayat verdi. Dizi, geçtiğimiz Şubat ayında 32. bölümüyle izleyiciye veda etti.

Ünlü oyuncu Gökhan Alkan yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzakta. Oyuncuyu özleyen hayranları sosyal medyadaki paylaşımlarını heyecanla bekliyorlar. Instagram’da en son Kasım ayında bir fotoğrafını yayınlayan Gökhan Alkan’dan yeni paylaşım geldi.

Bir süredir ortalıkta görünmeyen ünlü oyuncu Gökhan Alkan Milano'da ortaya çıktı! 8

Oyuncu İtalya’nın Milano şehrinde ortaya çıktı. Milano sokaklarındanfotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Gökhan Alkan hayranlarını mest etti.

Paylaşımına; “Güzel Milan, güzel İtalya” yazan oyuncunun fotoğrafları 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Bir süredir ortalıkta görünmeyen ünlü oyuncu Gökhan Alkan Milano'da ortaya çıktı! 9

Bazı hayranları oyuncuya, “Ne zaman ekranlara döneceksin?” sorusunu yönelttiler. 8 Aralık’ta 35 yaşına basan oyuncunun hayranları, paylaşımının altına Gökhan Alkan’ın doğum gününü kutladıkları yorumlar da yaptılar.

Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı bulunan Gökhan Alkan’ın fotoğrafları, yabancı hayranlarından da pek çok yorum aldı.