Ana sayfa Sinema Pınar Deniz Yargı’yla sezon finali yapacak ama yaz boyunca hayranlarının karşısında olacak!

Pınar Deniz Yargı’yla sezon finali yapacak ama yaz boyunca hayranlarının karşısında olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz kariyerinde öylesine hızlı yükseliyor ki yetişmek mümkün değil. Ceylin karakterini canlandırdığı Yargı dizisi bu hafta final yapacak olan Pınar Deniz, arayı fazla açmadan bu kez bir filmle hayranlarının karşısına çıkacak.

Vatanım Sensin dizisiyle dikkatleri üzerine çeken, Aşk 101 ve Yargı ile kariyerinin en büyük çıkışını yapan Pınar Deniz oyunculuktaki yeteneği ve güzelliğiyle her gün gündeme geliyor. Pınar Deniz’in Ceylin karakterini canlandırdığı Kanal D dizisi Yargı, bu pazar akşamı ekrana gelecek bölümüyle sezon finali yapacak.

Ancak Pınar Deniz hayranlarıyla arayı çok fazla açmayacak. Çünkü Pınar Deniz’in başrolleri Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı’yla paylaştığı Aşkın Kıyameti isimli film 20 Haziran’da Netflix’te ekrana gelecek. Böylece Pınar Deniz hayranları yaz boyunca da çok sevdikleri oyuncuyu izleme fırsatı bulacak.

Pınar Deniz Yargı’yla sezon finali yapacak ama yaz boyunca hayranlarının karşısında olacak! 7

Çekimleri Fethiye civarında gerçekleştirilen Aşkın Kıyameti isimli filmin konusuyla ilgili bir bilgi yok. Senaryosu Yılmaz Erdoğan’a ait filmin çekimleri geçen yaz tamamlanmıştı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği filmin yapımcısı ise BKM.

Aşkın Kıyameti isimli film çok uzun süredir ekranlardan uzakta olan Zeynep Tokuş’u da yeniden hayranlarıyla buluşturacak. Kenan İmirzalıoğlu ile başrolünde oynadığı Deli Yürek ile tanınan Zeynep Tokuş, sonrasında Çocuklar Duyması, Vizontele, Esir Şehrin İnsanları, Hırçın Menekşe, Ayrılık gibi projelerde de oynamıştı. Tokuş, yıllar sonra Aşkın Kıyameti ile kamera karşısına geçti.

Bu arada Pınar Deniz yaz boyunca setlerden uzak kalmayacak. Başarılı oyuncu Disney Plus için çekilecek Süperstar isimli dizide başrolü Uraz Kaygılaroğlu ile paylaşacak. Pınar Deniz bu dizide gündüzleri oyunculuk yapan geceleri de seri katile dönüşen bir kadını canlandıracak.