Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk ekrana dönüyor! Hem de bu kez başrolde!

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk ekrana dönüyor! Hem de bu kez başrolde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin olduğu benim Adım Melek dizisi TRT 1’de iki sezon devam etmişti. Dizinin dikkat çeken genç oyuncularından biri de Defne’yi canlandıran Rabia Soytürk’tü. Yetenekli oyuncu yeni bir diziyle, hem de başrolde ekrana dönüyor.

Sadri Alışık Kültür Merkezinde tiyatro ve oyunculuk eğitimi alan Rabia Soytürk, dizi dünyasına Emmy ödüllü Şahsiyet dizisiyle adım atmıştı. Soytürk, bu dizide hiç konuşmadan çok iyi bir oyunculuk performansı sergilemişti. Ardından Çukurdakiler ve Gülperi dizilerinde rol aldı.

Rabia Soytürk’ün en büyük çıkışı Benim Adım Melek dizisiyle oldu. Dizide Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Melek’in kızı Defne’yi canlandıran Soytürk, tüm dikkatleri üzerine çekti. Ardından Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol aldı.

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk ekrana dönüyor! Hem de bu kez başrolde! 108

Rabia Soyutürk ilk kez başrolde yer alacağı yeni bir diziyle ekrana dönüş yapıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Rabia Soytürk, Süreç Film’in Star TV için çekeceği Duy Beni isimli yaz dizisinde başrolde yer alacak.

Rabia Soytürk’ün Duy Beni dizisindeki partneri ise Caner Topçu olacak. Topçu en son TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde İlyas Reis karakterini canlandırıyordu. Canet Topçu da Duy Beni ile ilk kez başrolde ekrana çıkacak.

Ali Balcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Duy Beni dizisinin senaryosu Makbule Kosif’e ait. Bir gençlik dizisi olarak karşımıza çıkacak Duy Beni’de zengin aile çocuklarının eğitim gördüğü bir okulda, gençler arasında yaşanan zorbalık konu edinilecek.