Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in aklı Kapadokya’da kaldı!..

Pınar Deniz’in aklı Kapadokya’da kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen Yargı dizisinin geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan 48. bölümünde, Ceylin ve Ilgaz arasında yaşanan romantik sahneler ilgiyle izlendi.

Kapadokya’ya giden aşıklar burada kısa bir sürede olsa yaşadıkları karmaşadan uzaklaşmaya çalıştılar. İkilinin romantik anları izleyiciyi de mest etti.

Pınar Deniz, Kapadokya fotoğraflarını sosyal medya hesabında da yayınladı. Paylaşımına “Şehirlerarası Yargı Kapadokya’da idi” notunu düşen oyuncunun pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Pınar Deniz'in aklı Kapadokya'da kaldı!.. 8

Bazı hayranları oyuncuya, neden partneri Kaan Urgancıoğlu ile fotoğraf koymadığını sordu. Bazı hayranları ise, “Yargı bir sonraki turu Mardin’e sonrada Karadeniz’e yapsın” şeklinde esprili yorumlarda bulundular.

Pınar Deniz'in aklı Kapadokya'da kaldı!.. 9

Yayınlanan son bölümünde, Kapadokyanın mistik atmosferinde romantizm rüzgarı estiren Yargı’nın önümüzdeki bölümlerinde izleyici bu anları özleyecek gibi görünüyor. Çünkü son bölümde Ceylin, yeğeni Parla ile ilgili gerçeği bilip söylemeyerek büyük bir hata yaparken, üstüne bir de Parla’yı teslim edeceğini söyleyip onu kaçırmaya çalışmasıyla, Ilgaz ile evliliğini de çıkılmaz bir yola soktu! Final sahnesinde ise; annesi, ablası ve eniştesi ile Parla’yı havalimanına götüren Ceylin, durumdan şüphelenip eve giden ve onları bulamayan Ilgaz’ın alana gelmesiyle şoke oldu!

25 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ikili arasında soğuk rüzgarlar esecek. İzleyici fragmanlarıyla heyecan yaratan yeni bölümü merakla bekliyor.