Ana sayfa Dizi Haberleri Yine bir ayrılık ve yine Teşkilat dizisi hayranlarını isyan ettirecek karar!

Yine bir ayrılık ve yine Teşkilat dizisi hayranlarını isyan ettirecek karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin başarıyla devam eden üçüncü sezonunda yeni bir ayrılık daha yaşanacak. İlk iki sezonda çok başarılı bir iş ortaya koyan diziden ayrılanlar izleyicileri adete çıldırtmıştı.

Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman gibi birbirinden önemli isim diziye tek tek veda etti. Teşkilat dizisi üçüncü sezona oyuncu takviyesi ve Murat Yıldırım heyecanı ile çok iyi başladı. Deniz Baysal’ın da üçüncü sezonda yine herkesi mutlu eden başarılı performansı ile dizi çok iyi reytinglerle yoluna devam ediyor.

Ancak geçtiğimiz sezon sonunda yaşanan ve izleyicileri isyan ettiren ayrılık dalgasına şimdi yeni bir ünlü oyuncu daha eklenecek. Dizinin 25 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek olan 59. bölümünde bu sefer ayrılacak olan isim Atılay Uluışık olacak.

Yine bir ayrılık ve yine Teşkilat dizisi hayranlarını isyan ettirecek karar! 7

Bizimkiler isimli unutulmaz dizide çocukluk halleri ile izleyicilerin karşısına çıkan Atılay Uluışık, uzun bir süre ekranda görünmemişti. 2013 yılında Doksanlar dizisinde yer aldıktan 7 yıl sonra Teşkilat ile yeniden hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, Sermet karakteriyle projede yer aldı.

Başarılı performansıyla da övgü alan Atılay Uluışık, 3 sezondur içinde bulunduğu Teşkilat dizisine veda edecek.
Dizinin fragmanında Sermet’in vurulduğunu görenler, ayrılık ihtimalinden korkuyordu. Sonunda bilgiler netleşti ve Sermet karakterinin Teşkilat dizisinde artık olmayacağı ortaya çıktı.

Atılay Uluışık’ın da kadrodan ayrılması ile birlikte üç sezondur projede bulunan oyuncu sayısı bir hayli azalmış oldu.