Ana sayfa Dizi Haberleri Keremcem 6 yıldır atv’den ayrılmıyor, yeni dizisi herkesi şaşkına çevirecek!

Keremcem 6 yıldır atv’den ayrılmıyor, yeni dizisi herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yer alan dizilerde sıklıkla görmekte olduğumuz Keremcem, yeni projesine hazırlanıyor. 2018 yılında atv ekranında beğeniyle takip edilen Aşk ve Mavi isimli diziye finalden 2 ay önce katılan oyuncu, sadece 9 bölüm bu projede yer almıştı.

2018 yılından sonra ise oyuncunun hep atv ekranlarında yayınlanan dizilerde yer aldığını görüyoruz. 2019’da başrolünde yer aldığı Kimse Bilmez isimli diziyle yine aynı ekranda yer almayı tercih eden ünlü oyuncu, ayrıca 2022 yılının yaz döneminde de yine bir atv projesi olan Gül Masalı dizisine katılmıştı.

Basına yansıyan haberlere göre; Keremcem, bu sefer bambaşka ve herkesi şaşırtacak bir diziyle birlikte 2023 yılında yeniden atv ekranında yerini alacak. Tatlı Hayat, Acı Aşk isimli yeni dizinin hazırlıkları başladı.

Keremcem’in partnerliğini ise son dönemde Balkan Ninnisi dizisindeki Jovanka karakteri ile öne çıkan Merih Öztürk yapacak. Yeni dizi çok farklı duyguları izleyenlere hissettirecek bir yapım olarak öne çıkıyor.

Keremcem 6 yıldır atv'den ayrılmıyor, yeni dizisi herkesi şaşkına çevirecek! 7

Dizinin hem dram yönü hem de izleyenleri düşündürecek tarafları olacak. Merih Öztürk, yeni dizisi için yaptığı açıklamada şu ifadeleri özellikle kullandı: “Bence biraz farklı bir proje olacak. Ne aşk diyebilirim, ne komedi, ne dram. Hepsinden biraz olacak. İnsanlar kendinden birçok parça bulacağı noktalar olacak. Özgün bir hikaye olacağını söyleyebilirim.”

Keremcem ile Merih Öztürk ikilisinin enerjisi ve uyumu şimdiden büyük merak konusu oldu. Yeni atv dizisi, özgün bir hikaye ortaya koyacak ve izleyenler kendilerinden birçok şeyi ekranda görme fırsatı bulacak. Bu durum da dizinin güncel hayata dokunan yanları ile çok ilgi görmesi ihtimalini güçlendiriyor.