Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in büyük değişimi! Takıntılardan kurtuldu, kendisini yeni buldu!

Pınar Deniz’in büyük değişimi! Takıntılardan kurtuldu, kendisini yeni buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisindeki avukat Ceylin karakterinin ardından, Disney Plus’ta yayınlanan Aktris dizisinde bir seri katil olan Yasemin Derin karakterini canlandıran Pınar Deniz, son dönemin gözde kadın oyuncularından birisi olarak anılıyor. Sosyal medyada da çok geniş bir hayran kitlesi bulunan Pınar Deniz, Show TV’den Ömür Sabuncu’nun sorularını yanıtladı.

Başarılarıyla iki yıldır çok konuşulan kadın oyuncular arasından inmeyen Pınar Deniz, Aktris dizisiyle herkesi fazlasıyla şaşırttı. Çok iyi, çok heyecanlı ve çok mutlu olduğunu ifade eden Pınar Deniz, yeni projesinde bir oyuncu karakterinde yer alıyor.

Yasemin Derin isimli bu tanınan oyuncu karakteri aslında bir seri katil. Oyunculuk görüntünün kendisini kamufle etme biçimi olduğunu anlatan Pınar Deniz, yeni rolüne nasıl hazırlandığını şu sözlerle ifade etti:

“Karakter cezbedici ama biraz da korkutucuydu. Ama o kadar çok yükseldim ki karaktere, bunu oynamam gerekiyor dedim. Karakteri okumaya başladığım anda o zaten sürekli zihnimde ve bedenimdeydi. Yürürken, gece uyurken bile dönüyor. Bir şekilde onu yaratmış oluyorum. O yüzden rolü kabul etmemden itibaren artık bu karakter ile yaşıyordum.”

Pınar Deniz'in büyük değişimi! Takıntılardan kurtuldu, kendisini yeni buldu! 7

Çok fazla karakter çalışması yaptığını, kostüm ve saç olarak da yeni karakterler yaratabilmek adına birçok deneme yapıldığından bahseden Pınar Deniz, Aktris dizisinin ön hazırlıklarında bir hayli çaba harcandığını ortaya koydu.

Günlük hayatında sürekli karakteri düşünerek role çalıştığını ifade eden Pınar Deniz, Yasemin Derin karakterinin “Kendimden çok sıkıldım” repliğinin gerçeğini hayatında da yaşıyor.

Oyuncu, “Bazen kendi kafamın içinde kaybolduğum zamanlar oluyor. Bir olaya veya işe çok takıyorum. Eskiden daha fenaydım. Bir işi kabul ettiğimde ya da bir karakter oynadığımda çok takıyordum. Sanki işim dünyanın en önemli şeyiymiş gibi geliyordu. Şimdi daha dengeli bir yere oturttum onu. O zamanlar kendimden sıkılıyorum” açıklamasında bulundu.