Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi ilk sezonuna yasak meselesi damga vurdu, Müjde Uzman’ın yorumu dikkat çekiciydi!

Kızılcık Şerbeti dizisi ilk sezonuna yasak meselesi damga vurdu, Müjde Uzman’ın yorumu dikkat çekiciydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, bu sezon çok etkili bir rolle ekrana döndüğü için kariyerinde yeniden bir çıkış sürecine girmiş oldu. Alev karakteri dizideki diğer birçok oyuncunun da canlandırmayı istediği bir karakter olarak ortaya çıktı.

Alev’in yardımsever kişiliği ve alımlı halleri Kızılcık Şerbeti hikayesinde farklı bir konuma yerleştirilmesine neden oldu. Nursema ve Doğa’ya verdiği destek ile Alev karakteri kadın izleyiciler açısından da örnek olarak alınabilecek birisine dönüştü. Ceren Yalazoğlu eğer Nursema’yı canlandırmamış olsaydı Alev karakterini oynamayı çok arzu edeceğini ifade etti.

Müjde Uzman, böyle etkili bir rol ile yeniden televizyon ekranında yeteneklerini sergilerken, Kızılcık Şerbeti dizisinin başarısıyla da sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında bulunuyor.

Katıldığı etkinlikte soruları yanıtlayan oyuncu, “İnşallah ikinci sezonumuz da böyle devam eder” diyerek yeni dönemde de ilk sezondaki başarıyı tekrarlamayı dilediğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Bizim için çok güzel bir sezon oldu. Sadece çok hızlı geçti. Ne zaman başlayıp ne zaman bittiğini anlamadım. Yorulduk ama başarı olunca, karşılık olunca, ilgi görünce o yorgunluk çok tatlı oluyor” açıklamasında bulundu.

Diziye yönelik olarak Radyo Televizyon Üst Kurulu tarafından verilen 5 bölüm yayın durdurma cezası da oyuncuya sorulan sorular arasındaydı. Bu durumu başarının önünü kesmek gibi algılamadığını ifade eden Müjde Uzman, şu yorumda bulundu:

“Başarının önünü kesmek değil de ülkemizdeki genel problemlerin bir uzantısı, parçası gibi görüyorum ben. Oluyor böyle, her sektörde oluyor, herkes yaşıyor bence. Ama bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Tatlı tatlı atlatıldı, geçti gitti.”

Tüm dizileri sevdiğini ve yasaklara karşı olduğunu anlatan oyuncu, mesleki anlamda yanlışı göstererek doğruyu işaret ettiklerini anlattı.

Müjde Uzman, yasak kültürünün doğru olmadığını ifade etti. Yalı Çapkını dizisiyle ilgili sorulara yanıtlarken polemikten uzak durmaya çalışan oyuncu, yasaklama konularının bu devirde konuşulacak konular olmadığının altını çizdi.