Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman’ın başından geçen herkese örnek olacak hadise!

Can Yaman’ın başından geçen herkese örnek olacak hadise!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay- Can Yaman’ın başından geçen ilginç hayran aşkı! Can Yaman çok sevilen bir Türk oyuncu. Güçlü kasları var ve vücuduyla birçok kadın hayranı tarafından beğeniliyor.

Spor yapan ve kendisine iyi bakan Can Yaman, dizileriyle meşhur oldu. Sosyal medya sayesinde geniş bir hayran kitlesi ile etkileşim halinde olan oyuncu, bazen ilginç istekler alıyor.

Röportajlarında Can Yaman zaman zaman başından geçenleri paylaşıyor. İspanya’da kendisine aşık olan 80 yaşındaki bir hayranı için de ünlü oyuncu kendini sorumlu hissetmiş.

Kendisine gelen mesajları yanlış anlamamaya özen gösterdiğini ve herkese saygılı olmaya çalıştığını anlatan Can Yaman, hiç kimsenin kalbini kırmak istemiyor.

Bir ara oyuncunun 80 yaşındaki İspanyol hayranı ortaya çıktı. Bu hayranın kızları, annelerini tedaviye ikna etmek için Türk oyuncudan istekte bulundu. Başından geçen bu ilginç olayı anlatan Can Yaman, “Bir keresinde İspanya’da bana aşık olan 80 yaşındaki bir bayanın kızları tarafından tedavi olmaya ikna etmem için çağrıldım” diye konuştu.