Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in kardeşi sete geldi, ablasına gurur yaşattı!

Pınar Deniz’in kardeşi sete geldi, ablasına gurur yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz sezon ekrana gelmeye başlayan Yargı dizisi ile birlikte gündemden düşmüyor. Vatanım Sensin’deki rolüyle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu, Netflix’in Aşk 101 dizisiyle de çok konuşulmuştu. Ardından Kanal D’nin Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile ekrana hızlı bir dönüş yaptı.

Pınar Deniz, dizideki partneri Kaan Urgancıoğlu ile Aşk 101 ve devamı olan Aşk 102’de de partner olmuştu. 3 sezon boyunca birlikte kamera karşısına geçen iki oyuncunun uyumları, ekran başındaki izleyenlerin beğenisini kazanıyor. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin’in yaşadıkları olaylar ekranda heyecanla izlenirken, Pınar Deniz ayrıca Avcı isimli bir diziyle de sarsmaya hazırlanıyor!

Disney Plus’ın marka elçilerinden olan oyuncu, yaz boyunca setteydi. Yargı’nın çekimlerinin bitmesinin hemen ardından oyuncu Avcı dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile kamera karşısına geçmeye başladı. Halen dizinin çekimleri sürerken Yargı’nın da yakında çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Pınar Deniz'in kardeşi sete geldi, ablasına gurur yaşattı! 8

Pınar Deniz’in bir setini bitirip diğerine koşacağı temposu yüksek bir süreç yaşadığı dönemde oyuncunun sosyal medya hesabı da ilgiyle takip edilmekte. Deniz, hala Avcı’nın çekimlerinin devam ettiğini, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla da göstermiş oldu.

Pınar Deniz’in küçük kardeşi Hatice Deniz, sete ablasını ziyarete gelmişti. Gelirken de kendi yaptığı cookie’leri ikram etti çalışanlara. Ablasının gururlandıran Hatice Deniz’in pastacı olduğunu da Pınar Deniz düştüğü notta aktardı. Oyuncunun “Kardeşim büyüdü. Büyüdüğü yetmezmiş gibi pastacı oldu. Pastacı olduğu yetmezmiş gibi bütün sete cookie yaptı. Seviyorum” sözleri, kardeşi ile ne kadar gururlandığını da ortaya koyuyor…

Pınar Deniz'in kardeşi sete geldi, ablasına gurur yaşattı! 9

Bu arada Hatice Deniz’in ablası Pınar Deniz’e olan benzerliği de dikkat çekiyor. Arap ve Mardin kökenli bir ailenin kızı olan Pınar Deniz’in 4 kardeşi var.