Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Popstar geri dönüyor! Peki tutar mı yoksa kısa sürede biter mi?

Popstar geri dönüyor! Peki tutar mı yoksa kısa sürede biter mi?

tarafından ker_def

Popstar yarışması 2003 yılında büyük bir ilgi görmüştü. Yıllar içinde tekrarları da yapılan yarışma programı yeniden ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, yarışmanın tutup tutmayacağını sorguladı.

İşte Sinan Biçici’nin yazısı:

‘Popstar’, 2003’te ilk yayınlandığında fenomen olmuştu. Yıllar içinde tekrarları da yapıldı. Beş yıl aradan sonra, Kanal D’de yeniden başlıyor. Yarışmada, katılanlar kadar jüri üyelerinin tepkileri, tartışmaları da çok merak edilerek izleniyordu. Mesela programın yapım şirketinin yönetcisi olan Armağan Çağlayan’ı o dönemde star yapmıştı.

Yeni ‘Pop-star’ın jüri üyeleri merakla bekleniyordu ve belli oldu. Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Can Bonomo ve Deniz Seki… Peki ‘Popstar’ tutar mı? Bu sorunun yanıtı için, zamanla neler oldu diye bakmak lazım. Mesela, YouTube bu kadar yaygın değildi. Şimdi her isteyen kolaylıkla klip yapıp yayınlayabiliyor. Yani bence günümüzün pop star mecrası YouTube… Ayrıca ‘O Ses Türkiye’ de seyirciye doygunluk yarattı.

‘Popstar’, şarkılarından çok yarışmacıların hayat hikayeleriyle öne çıkarsa ilgiyi toplayabilir. Bir de jüri üyelerinin atışmalarıyla… Ersoy’la Çağlayan’dan sert tartışmalar bekliyorum o yüzden. Seki’nin de böyle çıkışları olabilir.
En sakin jüri üyesi de Bonomo olacak gibi görünüyor.