Ana sayfa Dizi Haberleri Fi Çi son bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin final bölümü merak konusu!

Fi Çi son bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin final bölümü merak konusu!

tarafından zk zk

Dijital platform PuhuTV’nin çok ses getiren dizisi Fi Çi’nin 10. ve son bölümü merakla bekleniyor. Azra Kohen’in Fi Çi Pi roman üçlemesinden uyarlanmıştı. Ünlü yazar’ın “Bambaşka bir hikaye anlatılmaya başlandı” diyerek üçüncü sezonun çekilmesi yerine dizinin bitirilmesini istemesi nedeniyle final kararı alınmıştı. Fi Çi hayranlarının günlerdir beklediği Fi Çi’nin finali heyecanla bekleniyor.

Başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal’ın yer aldığı Fi Çi her bölümü ile sevenlerini ekranlara kilitliyordu, final kararı Fi Çi hayranlarını üzdü.

Puhu TV, yeni bölüm fragmanının henüz yayınlamadı. Twitter üzerinden de bir açıklama henüz yapılmadı. RTÜK’ün internet dizilerini takip etmeye başlamasıyla eski bölümlerdeki pek çok sahnenin blurlanmaya, bazı sahnelerdeki küfürlerin sansürlenmesine başlandığı gündeme gelmişti. Dizinin son bölümü bu nedenle diğerlerine oranla RTÜK’te sıkıntı oluşturmayacak şekilde olması bekleniyor.

Fİ Çİ 9. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Fi Çi 9. bölümünde zor günler yaşayan Bilge, Eti’nin avukatından gelen haberle şaşırdı. Eti tüm mal varlığını Bilge’ye bırakmıştı. Bir diğer sürpriz ise Duru, cephesinde yaşandı. Başından beri annesiyle arası açık olduğu gözlenen Duru’nun ailesiyle ilgili bir dram ortaya çıktı.Duru’nun annesi onu çok küçük yaşta bırakıp gitmişti, üstelik ikinci eşinin bu durumdan haberi yoktu. Çi’nin 9. bölümü finalinde ise gelecekten görüntüler verildi. Deniz ve Duru yeniden yan yana gelirken; saçı sakalı birbirine karışan Can Manay onları takip ediyordu. Son olarak Duru’nun başrol oynadığı Afife balesinin afişini gördü..