Ana sayfa Dizi Fragmanları Prensesi, sokak çocuğuna bırakırlar mı hiç! Alev Alev dizisinde mesajlar sertleşiyor!

Prensesi, sokak çocuğuna bırakırlar mı hiç! Alev Alev dizisinde mesajlar sertleşiyor!

tarafından ker_def

Perşembe akşamlarının yeni dizilerinden Alev Alev, ilk 3 bölümü ile büyük ilgi gördü. Dizinin iyi bir gidişatı var. Hikaye beğenildi. Oyunculuklar da çok başarılı. Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Rüya’nın Ömer’in avukatı olduğu için tepki çektiği tanıtımda “Prensesi sokak çocuğuna bırakılar mı hiç” sözleri bir hayat gerçeği olarak sunuluyor.

Çiçek’ten “Sen benim katilimsin!” sözlerini duyan İskender şoke oluyor. Çelebi’nin, Ozan’ın evinde saklanan Cemre’yi bulduğu anlarda tansiyon yükselirken Cemre, giderek köşeye sıkışıyor. Ozan ne yapacak herkes merakla bekliyor… Çelebi, “Benimle savaşma” kazanamayacağını biliyorsun diyerek, yine onun kabusu olmaya geldiğini anlatıyor.

Cihangir Ceyhan, Ömer karakterinde o kadar başarılı ki, izleyiciler ne kadar iyi rol yaptığını yazıyor. Sokaklardan gelen bir oyuncu olan Ceyhan için, aslında bu karakteri canlandırmak pek de zor olmamalı. Demet Evgar’dan sonra dizide en dikkat çeken isim Cihangir Ceyhan. İzleyiciler de sosyal medya yorumlarında oyuncudan övgüyle bahsediyor.

Prensesi, sokak çocuğuna bırakırlar mı hiç! Alev Alev dizisinde mesajlar sertleşiyor! 7

Alev Alev’in yeni bölümü 26 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak.

Yeni bölümde neler olacağının detayını videodaki fragmanda bulabilirsiniz.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.