Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur’un finaline adım adım yaklaşılıyor! Koçovalı kardeşlerden son hamle!

Çukur’un finaline adım adım yaklaşılıyor! Koçovalı kardeşlerden son hamle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezonuyla dikkatleri yine üzerine çeken Çukur dizisinin 125. bölümü itibariyle final yapacağına yönelik bir beklenti var. Kulis bilgileri dizinin 4. sezonunun son olacağını belirtiyor. Ancak Çukur, istenirse 5. sezonu da rahatlıkla ve başarıyla çıkartabilir. Fakat oyuncuların da artık zorlandıkları ortaya çıktı. Erkan Kolçak Köstendil bir süre izin istedi. Necip Memili de kızı Asya’nın doğumundan sonra ailesinden çok da fazla ayrılmak istemediğini açıklamıştı. Yani oyuncular açısından devam etme konusu sıkıntı olabilir. Ancak Show TV adına böyle iyi reyting alan bir yapımı bırakmak kolay bir karar değil.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 103.bölümü geride kalan dizinini 104. yeni bölümünde akşam yemeğine Yamaç’ın geleceğini söyleyen Sultan’ın, Selim’in sert tepkisiyle karşılaştığı tanıtımda gerilim giderek yükseliyor. Uzun bir aradan sonra evine gelen Yamaç ve kardeşleri arasında neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Koçavalı kardeşleri buluşuyor ama bu buluşma nasıl sonuçlanacak merakla bekleniyor. Çukur dizisinin 104. yeni bölümü 23 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak ve Selim ile Yamaç arasında o masada neler yaşanacak herkes merak ediyor…

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de..