Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisinin reytingleri zıpladı, gözler fal taşı gibi açıldı!

Ada Masalı dizisinin reytingleri zıpladı, gözler fal taşı gibi açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya başlayan Ada Masalı dizisinin ilk bölümü fena sayılmayacak reytingler almıştı. Yaz ekranında izlenme oranları düştüğü için kış sezonunda düşük olarak tarif edilen rakamlar, yaz ayları için iyi olarak görülüyor.

Ada Masalı dizisinin ilk bölümü de ortalama oranlar elde etmişti.Ancak ikinci bölümde bir sıçrama yaşandı ve diziye olan ilgi adeta katlandı… Star TV’nin ilk bölümün ardından farklı zamanlarda dizinin tekrarlarını yayınlayarak birçok yeni izleyici kazanması da reytingin artmasında önemli bir faktör oldu.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi dün akşam ortalamanın üzerine çıkan reytinglerle yaz ekranının en iyi oranlarından birisini aldı.

Bu reyting yükselişi, aynı şekilde sosyal medyada da güçlü bir etkileşim dalgası yaratılması Ada Masalı dizisinin gidişatı için çok önemli bir gösterge oldu.

Dizi dün akşam tüm kişiler ve ABC 1 gruplarında günü 4. sırada tamamladı. AB grubunda ise 6. sırada yer alan Star TV dizisi, Kanal D’deki rakibi Baht Oyunu’nu da tüm kategorilerde geçmeyi başardı.

Haziran ve Poyraz’ın hikayesi 29 Haziran Salı akşamı 3. bölüm ile devam edecek. Yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı ve dizi hayranları heyecanla bekliyor.