Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Radyocu Yasemin Şefik yeni stand-up gösterisiyle hayranlarıyla buluşacak!..

Radyocu Yasemin Şefik yeni stand-up gösterisiyle hayranlarıyla buluşacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevilen radyo programcısı Yasemin Şefik, her bölümünde ünlü isimleri ağırladığı özel ses tasarımlı podcast serisiyle büyük ilgi görüyor.

Ünlü radyocu, yeni stand-up oyunu Bi Nevi Barbarella ile yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor. 2016 yılında ilk gösterisi Beni Bilirsin ve hemen ardından 2018 yılında Ne Münasebet gösterisiyle izleyiciyle buluşan Şefik’in yeni gösterisi, farklı anektodlar ve orijinal komedi unsurlarıyla dolu.

Yeni gösterisinin tanıtım afişini instagram hesabından paylaşan Yasemin Şefik altına şunları yazdı; Bir bilim kurgu filminin içindeyiz. Işınlanma var ama gelmiyor, görüntülü arama var üüüf mesaj atmıyor. Her şeyden haberimiz var ancak bi halt yapamıyoruz. İlişkiler, berbat durumlar ve Barbarella olmanın seksi hali harmanlanınca ortalık bi karışıyor. 1 Nisan Cuma 20:00 @bkmmutfakcarsi dan uzay gemim kalkıyor. Beklerim!”

Radyocu Yasemin Şefik yeni stand-up gösterisiyle hayranlarıyla buluşacak!.. 62

Yasemin Şefik, bir Fransız çizgi romanından esinlenen 70’li yılların kült bilim-kurgu komedi filminde Jane Fonda’nın canlandırdığı Barbarella’yı baz alarak hazırladığı oyunla izleyici karşısına çıkacak.

Bilim kurgu, gelecekte aşk, şimdiki zamanın klişeleri ve değiştirmek için çabaladığımız her şeyin en başa dönmesinin anlatılacağı gösterinin biletleri satışa çıktı.

Yasemin Şefik yeni stand-up oyunu Bi Nevi Barbarella ile 1 Nisan Cuma saat 20.00’de BKM Mutfak Çarşı Sahnesi’nde olacak.