Ana sayfa TV Programları Burcu Biricik, ünlü radyocu ve Stand-up’çı Yasemin Şefik’in +1 programına geliyor! Sürpriz isimler de sırada…

Burcu Biricik, ünlü radyocu ve Stand-up’çı Yasemin Şefik’in +1 programına geliyor! Sürpriz isimler de sırada…

tarafından zk zk

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile gündemde olan Burcu Biricik, son dönemin çok ses getiren programlarından birine konuk olacak. Sosyal medyanın dikkat çeken çevrim içi yayınlarından olan podcast’lere ilgi giderek artıyor. Ünlü radyocu ve stand-up’çı Yasemin Şefik de konukları ve sohbetleriyle yükselen bir grafik izlemekte.

En çok dinlenen podcast listelerinin vazgeçilmezi Yasemin Şefik +1’in yeni sezonu da yakında başlayacak! Pek çok ünlü ismi konuk eden Şefik, yeni sezonda da birbirinden özel isimlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu konuklar arasında Burcu Biricik’in yanı sıra Büşra Pekin de bulunuyor…


(Yasemin Şefik)

İlk sezonunda Nejat İşler, İrem Derici, Gökhan Türkmen, Tuvana Türkay, Kaan Sekban’ın konuk olduğu özel podcast serisinin yeni sezonunda da kaçırılmayacak samimi sohbetler yer alıyor. Kulaklıkla dinlenildiğinde kendini konuşulan mekanın içinde, Yasemin Şefik ve konuklarıyla yan yana hissettiren podcast serisinin ses tasarımı başarılı prodüktör Selami Bilgiç’e ait.

YENİ GÖSTERİ YOLDA!

Yasemin Şefik; Spotify, Apple Podcast ve Google podcast gibi uygulamalarda en çok dinlenenler arasında yer alan seri için “Teknolojiyle beraber radyoculuğun yanı sıra, podcast kayıtlarının ne tarz olursa olsun bir dinleyicisi var. Özellikle tematik içerikler, popüler isimlerle birleşince ortaya iyi programlar çıkıyor. Yakında stand-up gösterilerine başlayacağım ve bu gösteri akışını da sonrasında podcast olarak dinleyiciyle buluşturmayı hedefliyorum” dedi.

BURCU BİRİCİK, BÜŞRA PEKİN VE SÜRPRİZ KONUKLAR

Yasemin Şefik +1 podcast serisinin ikinci sezon konukları arasında Oğuzhan Uğur, Burcu Biricik ve Büşra Pekin’in yanı sıra birbirinden ünlü ve sürpriz isimler yer alacak.