Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisi patlama yaptı, Murat Yıldırım başarının sırrını verdi!

Ramo dizisi patlama yaptı, Murat Yıldırım başarının sırrını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisiyle ekrana dönüş yapan Murat Yıldırım, hayatından çok memnun. Dizinin gidişatından da mutlu olduğunu anlatan Murat Yıldırım, çok çalıştıklarını ve hayatının şu aşamada dizi olduğunu ifade etti. İzleyicinin dönüşlerinin de çok iyi olduğunu, tüm ekibin yoğun ama özverili şekilde çalıştıklarını anlatan oyuncu, herkesin işine motive şekilde geldiğini söyledi.

Kameralara dizi setinde açıklama yapan Murat Yıldırım, şu detayları verdi: “Senaryomuz iyi olunca her zaman motive bir şekilde çalışıyor ekip. İşimiz çok güzel gidiyor. Bu sene çok güzel konulara da değinmeye başladılar. İşler biraz büyümeye başladı. Reytinglerimiz çok güzel. O bizi mutlu ediyor. Yurt dışından çok güzel tepkiler alıyoruz. O da bizi çok mutlu ediyor. Şu anda motive bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.”

Pandemi döneminin ardından dizinin ilk sezona göre daha fazla ilgi görmesinin sebebini de Murat Yıldırım açıkladı. İzleyicilerin 6 ayı aşan aradan sonra yeni bir şeyler görmek istediğini anlatan oyuncu, Ramo’da da her şeyin baştan aşağıya değiştiğini ve bunun da izleyicilerin ilgisini çektiğini belirtti.

Ramo dizisi patlama yaptı, Murat Yıldırım başarının sırrını verdi! 8

Murat Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz aslında geçen sene Adana’da hikayemiz başlamıştı. İkinci sezon İstanbul’a gelecektik ama biraz daha pandemi dolayısı ile bu dönemi erkene almış olduk. Belki aradan 6 ay geçtikten sonra insanlar yeni bir şeyler görmek istediler. Bizde de bunlardan fazlasıyla mevcuttu. Hem yeni bir hikaye, yeni bir ortam, yeni oyuncu arkadaşlarımız. Her şeyi ile yenilendi Ramo diyebiliriz. Bu yenilik beğenildi. Önemli olan oydu zaten. Öncelikle bizim tarafımızdan biz çok sevdik. Seyirci ile buluştu, güzel tepkiler alıyoruz.”

Ekip olarak mutlu olduklarını ve aile ortamına sahip olduklarını belirten oyuncu, “Bütün oyuncu arkadaşlarımız gerçekten çok özveri ile çalışıyorlar. Herkesin söylediği şey şu, ‘sete giderken çok büyük bir keyifle gidiyoruz’. Aile gibiyiz burada. O yüzden çok mutluyuz” diye konuştu.

Adana halkının diziyi sahiplendiğini ve sıcakkanlı insanlar olduğunu belirten Murat Yıldırım, lise yıllarını da Adana’da okuduğunu anlattı.

Havaların soğuması ile sette bazı sahnelerde zorlandıklarını anlatan Murat Yıldırım, dikkat etmeye çalıştıklarını, kış çayı içtiklerini ve c vitamini alarak kendilerine baktıklarını belirtti.

Ramo dizisi patlama yaptı, Murat Yıldırım başarının sırrını verdi! 9

3-5 gün gibi aralıklarla testlerin yapıldığını anlatan Murat Yıldırım, ekip arkadaşlarının da sosyal mesafeye ve maske kullanmaya özen gösterdiklerini vurguladı.

Şu ana kadar koronavirüsün sete uğramadığını da anlatan Murat Yıldırım, bir an önce dünyanın bu süreci atlatmasını diledi…

Ramo dışında sadece film izleyebildiğini başka da bir şey yapamadığını anlatan oyuncu, Türkiye’de güzel işler yapıldığını, dünyada da ses getirdiklerini ama bu aralar diğer yapımları çok takip edemediğini sözlerine ekledi.