Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi yok ama Beren Saat’in çok özel bir proje hazırlığı var!

Yeni dizi yok ama Beren Saat’in çok özel bir proje hazırlığı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Netflix’te yayınlanan Atiye dizisiyle gündemde olan Beren Saat, ikinci sezon çekimlerinde de yer aldı. İlk sezonu 2019 yılının Aralık ayında gösterilen dizi sadece Türkiye’de değil, birçok ülkede beğeni toplamıştı. Beren Saat’in yeni bir projesi daha ortaya çıktı ama bu bir dizi değil…

Oyuncu, eşi Kenan Doğulu’yu pandemi süreci birbirine daha da yakınlaştırmıştı. Beren Saat, bu durumu evliliklerini kurtaran gelişme olarak da anlatmıştı. Pandemi sürecinde aynı ortamda daha uzun süre bir arada bulunmaları ile, eşinin farklı yönlerini de keşfettiğini belirten oyuncu, artık ilişiklerinde sorunlu dönemin geride kaldığının mesajını vermişti.

Beren Saat, Kosova’da yayınlanan bir televizyon kanalındaki programa katıldı ve aşk hayatı ile ilgili sorulan soruya yanıt verdi. Saat, “Çok da güzel ve birbirimizi gerçekten besleyerek, birbirimizin hayatlarına başka bakış açıları getirerek de devam etti” diye konuştu. Son dönemde birlikte müzik çalışması yapan çiftin bu durumu da magazin gündeminde yer almıştı.

Beren Saat, müzikte yaptıkları işbirliği hakkında ise şunları söyledi: “Ben bir takım şarkılar gelmeye başladı. Söz ve müzik benim. Kenan aranjmanları yapıyor. Ben söylüyorum da. Videolarına çalışmaya başlayacağız. Benim de hayatımın değişik bir dönemi…”

Müzik çalışmasının ilişkilerinde de önemli bir fark yarattığına değinen oyuncu, “Şimdi ilişkimizin bambaşka bir evresi oldu, beraber bir şeyler üretmek” dedi.