Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Özkan yeni dizisi için o kadar mutlu ve heyecanlı ki, Türkiye için milli bir görev gibi düşünüyor!

Devrim Özkan yeni dizisi için o kadar mutlu ve heyecanlı ki, Türkiye için milli bir görev gibi düşünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1998 yılında Muğla’da dünyaya gelen Devrim Özkan, şimdilerde Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisiyle gündemde yer alıyor. Ertan Saban ile birlikte çok başarılı bir dizi çifti olarak izleyicilerin gönlüne giren Devrim Özkan, kariyerinde de altın dönemini yaşıyor. 2017 yılında Rüya dizisi ile başladığı kariyerinde, Vatanım Sensin dizisindeki Havva karakteri ile dikkat çeken oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Vuslat isimli TRT1 dizisiyle gerçekleştirdi.

Devrim Özkan, Vuslat dizisinde Kadir Doğulu ile başrolü paylaşmış ve ilk başrol performansı ile de büyük övgü almıştı. Oyuncu 2019 ile 2020 yıllarında yayınlanan Vuslat dizisindeki çıkışının ardından ismini hep başrol olarak projelere yazdırdı.

Ramo dizisindeki Nehir karakteri ile de büyük ilgi çeken oyuncu, bu sezon ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki Songül karakteri ile kariyerinin en popüler dönemini yaşadı. Ancak Show TV dizisi adım adım finale doğru gidiyor. Reytingleri de düşen Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yakın zamanda final yapması bekleniyor.

Devrim Özkan yeni dizisi için o kadar mutlu ve heyecanlı ki, Türkiye için milli bir görev gibi düşünüyor! 8

Ancak Devrim Özkan bir başka dizi projesi ile yine gündemi sarsacak. TRT’nin dijital platformu olan Tabii için çekilen Mevlana dizisinde rol alan isimlerden birisi de Devrim Özkan oldu.

Bülent İnal’ın başrolündeki Mevlana dizisi çok etkileyici bir yapım olarak öne çıkacak. Çekimleri 2 yıla yayılan dizinin çok iyi bir hikayesi ve önemli oyunculardan oluşan kadrosu var.

Mevlana Celaleddin Rumi’nin yaşamının öyküsünün anlatılacağı dijital dizide Devrim Özkan ile birlikte; Bülent İnal, Mehmet Ali Nuroğlu, Ahu Türkpençe, Nilay Deniz, Kaan Yıldırım, İlker Aksum, Turgay Aydın, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Haluk Piyes gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.

Devrim Özkan ilk heyecanını Tabii platformunun 7 Mayıs’ta açılacağını duyurarak twitter hesabından “Geliyoruz” mesajıyla ortaya koymuştu.

Devrim Özkan yeni dizisi için o kadar mutlu ve heyecanlı ki, Türkiye için milli bir görev gibi düşünüyor! 9

Mevlana dizisi için çok emek verdiklerini, çok güzel bir işin ortaya çıktığına inandığını belirten oyuncu, şu açıklamada bulundu: “Heyecanlıyız, çünkü çok güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Çok emek verdik, çok çalıştık. Umarım ki en doğru şekilde aktarabilmişimizdir istediklerimizi. Bakacağız, göreceğiz.

Dizinin dijitalde olması çok iyi. Türkiye’nin böyle platformlara ihtiyacı var. Çok güzel bir cennet gibi coğrafyada yaşıyoruz. Çok güzel değerlerimiz var ve bunların dünyaya tanıtılması zaten çok muhteşem bir şey. Bunun adımlarından bir tanesi olduğu için de çok mutluyuz.”

İşte heyecanla beklenen Tabii platformunun önemli dizilerinden olan Mevlana’nın fragmanı: