Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisini unutamayanlara Cemre Baysel ile İlhan Şen’den yeni sürpriz!

Ramo dizisini unutamayanlara Cemre Baysel ile İlhan Şen’den yeni sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon yayınlanan Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç yer aldı. Ancak dizinin hikayesinde Fatoş ve Necati karakterleri de hiç akıllardan çıkmadı. Cemre Baysel ile İlhan Şen ikilisinin milyonların sevgisini kazandığı bir projeydi Ramo dizisi…

Ramo’nun pek de iyi reytingler alamadığı ilk sezonunda yer alan Cemre Baysel ile İlhan Şen, iyi bir dizi çifti oldu. Fatoş masum ve akıllı bir kızdı. Necati ise Neco takma adıyla dolaşır ve serseri, psikopat bir takıntılı aşık profilindeydi… İlhan Şen ilk olarak bu dizide çok geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı.

Cemre Baysel için de son dönemde bir hayli güçlenen popülerliğinin ilk başladığı dizinin Ramo olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi bu iki genç oyuncu hayranlarına yeni bir sürpriz yapıyor.

Aşk Filmi isimli sinema projesi hayata geçiyor. Çekimlerin başladığı filmin hikayesini yazan Deniz Denizciler, aynı zamanda yönetmen olarak da ekibin başında bulunuyor.

Ramo dizisini unutamayanlara Cemre Baysel ile İlhan Şen'den yeni sürpriz! 8

Bir model ile yönetmenin hikayesi olarak ekranlara yansıyacak olan Aşk Filmi’nin kadrosunda önemli oyuncular bulunuyor.

Erkan Petekkaya, Hande Katipoğlu ve Onur Büyüktopçu’nun da kadrosunda yer aldığı Aşk Filmi projesi, en çok da Ramo dizisinde Fatoş ile Neco ikilisini unutamayan izleyicileri kendisine çekecektir.

İlhan Şen ile Cemre Baysel ikilisinin yeniden bir projede buluşması birçok izleyiciye Ramo nostaljisi yaşatacak. İki oyuncu o zamandan bu güne farklı yapımlarda rol alarak büyük popülerlik kazandı. Tecrübelerini de artıran ikilinin yeni film projesindeki enerjileri ve uyumları da çok merak ediliyor.

Ramo dizisini unutamayanlara Cemre Baysel ile İlhan Şen'den yeni sürpriz! 9