Ana sayfa Dizi Haberleri Mevlana, Hür, Adalett, Son Gün, Altay, Derin Mor, Akif ve daha niceleri! Yepyeni diziler TRT’den büyük sürprizler!

Mevlana, Hür, Adalett, Son Gün, Altay, Derin Mor, Akif ve daha niceleri! Yepyeni diziler TRT’den büyük sürprizler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki gün TRT tarafından duyurulan Tabii ismi verilen dijital platform için hazırlanan dizilerle ilgili bilgiler uzun süredir haber yayın organlarında paylaşılıyor. Bu dizilerde çok özel hikayeler ve çok ünlü isimler bir araya geldi. Tabii platformu için hazırlanan en az 20 içerik hazır ve yayınlanmayı bekliyor.

TRT’nin dijital platformu olarak 2023 yılının kalan dönemine damga vurması beklenen diziler arasında Mevlana projesi öne çıkıyor. Birçok ünlü ismin yer aldığı ve Mevlana’nın hayatını, felsefesini anlatan dizi için çok büyük bir çalışma yapılmıştı. Bülent İnal’ın başrolündeki dizide; Mehmet Ali Nuroğlu, Ahu Türkpençe, Nilay Deniz, Kaan Yıldırım, Haluk Piyes, Levent Can, Ushan Çakır, Yusuf Çim gibi önemli isimler bir araya geldi.

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’un hayatının bir bölümünü anlatan Akif dizisi de yakında izleyicilerle buluşacak ve Fikret Kuşkan yeniden sahne alacak.

Mevlana, Hür, Adalett, Son Gün, Altay, Derin Mor, Akif ve daha niceleri! Yepyeni diziler TRT'den büyük sürprizler! 9

Bir kahramanlık hikayesi olarak öne çıkan Altay dizisinin yanı sıra, komedi yapımı olan ve Onur Buldu ile Sarp Apak’ı buluşturan Organizasyon Bizim İşimiz isimli projenin de büyük dikkat çekmesi bekleniyor.

F-16 pilotlarımız ile ilgili hikayenin öne çıkacağı Hür projesi de havacılık meraklılarını çok etkileyecek. Korkusuz pilotlardan oluşan ve cesur operasyonlar düzenleyen 110. filo, onun da merkezinde Gökhan Üsteğmen’i izleyeceksiniz. Ogün Kaptanoğlu ile Hilmi Cem İntepe bu projenin başrolünde bulunuyor.

Mevlana, Hür, Adalett, Son Gün, Altay, Derin Mor, Akif ve daha niceleri! Yepyeni diziler TRT'den büyük sürprizler! 10

Tabii platformunda duyurulan projeler arasında şunlar da bulunuyor: Son Gün, Serhat, Adalett, Derin Mor, Metamorfoz, Yeşil Deniz Milenyum, Dayton, Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Şebeke, Tozkoparan İskender Gölge, Kızıl Elma Bir Fetih Öyküsü, Şanzelize Doğün Salonu, Üniversdeli, Yangın Günleri Independenta, Kapı, Aşkımız Yeter, Mahsusa Trablusgarb, Eyvah Ramazan Bey, Küçük Dahi İbni Sina, Bozkır Arslanı Celaleddin, Yardımcı Oyuncu…

Farklı türlerdeki bu dizi ve sinema filmleri Tabii platformunun açılmasını bekliyor. Platform henüz duyurusu yapılmasına rağmen, açılmadı. Açılış için 7 Mayıs tarihi işaret edildi.

Mevlana, Hür, Adalett, Son Gün, Altay, Derin Mor, Akif ve daha niceleri! Yepyeni diziler TRT'den büyük sürprizler! 11

İlk etapta izleyicilere ücretsiz olarak sunulacak olan içerikler, zaman içinde paralı da olabilecek. Aksiyondan tutun da komediye ve tarihi dramalara kadar farklı türlerdeki diziler ile sinema filmleri ile TRT’nin dijital platformu özgün içerik konusunda bir hayli iddialı gözüküyor.

“Tabii” ilk etapta seslendirme seçenekleriyle İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca yayın yapacak.

Platforma erişim akıllı telefon, tablet, televizyon ve bilgisayar gibi birçok farklı cihazdan sağlanabilecek.

Hedef, yüksek kaliteli yapımlar dendiğinde akla ilk gelen dijital platform olmak.