Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin bir ünlüsü daha TRT1’in Mevlana dizisine katıldı!

Ramo dizisinin bir ünlüsü daha TRT1’in Mevlana dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşması beklenen Mevlana dizisinde kadro genişliyor. Geçtiğimiz günlerde İlker Aksum ile Yusuf Çim’in de kadroya katıldığı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Devrim Özkan ismi ortaya çıktı.

Ramo dizisinde aynı sette yer alan iki ünlü isim bu sefer Mevlana isimli TRT1 dizisinde yine aynı seti paylaşacak. Geçtiğimiz gün diziyi heyecanla beklediğini va anlaşma yaptığını belirten İlker Aksum, Temmuz sonu gibi çekimlerin başlayacağını belirtmişti.

Kale Film imzalı olan Mevlana dizisinin başrolünde Timuçin Esen bulunuyor. Vuslat isimli 2020 yılının Şubat ayında final yapan TRT1 dizisinden sonra Devrim Özkan yeniden aynı ekrana bu sefer Mevlana dizisiyle dönecek.

Ramo’dan rol arkadaşı İlker Aksum ile birlikte aynı seti paylaşacak olan Devrim Özkan, Mevlana dizisinde Kaan Yıldırım ile partner olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre oyuncu yapımda Efsun karakterine hayat verecek.

Ramo dizisinin bir ünlüsü daha TRT1'in Mevlana dizisine katıldı! 7

Can Ulkay’ın yönetmenliğini yaptığı ve Ail Aydın’ın da hikayesini yazdığı Mevlana dizisinin kadrosunda çok önemli isimler bir araya gelmiş oldu.

30 bölüm sürecek olan dizide; Ahmet Mümtaz Taylan, Ushan Çakır, Mert Turak, Özlem Tokaslan, Burç Kümbetlioğlu gibi tanınmış isimler de bulunuyor.

Devrim Özkan’ın yeni dizideki performansı da merakla bekleniyor. Oyuncu, 2017 yılında Rüya isimli yapımdaki İpek karakteri ile oyunculuğa adım atmıştı. Vatanım Sensin dizisinde Havva olarak dikkatleri üzerine çeken Devrim Özkan, asıl çıkışını ise Vuslat isimli dizideki Feride karakteri ile yaptı. Oyuncu son olarak ise Ramo isimli dizide Nehir karakteri ile yıldızını parlattı.