Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizden Biri dizisi, çok usta iki oyuncuyu izleyiciyle buluşturacak!

İçimizden Biri dizisi, çok usta iki oyuncuyu izleyiciyle buluşturacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk bir kızla İrlandalı bir gencin arasındaki aşkı anlatacak olan İçimizden Biri dizisi oyuncu kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Henüz kanalı ve ne zaman başlayacağı açıklanmayan dizinin kadrosuna iki usta oyuncu daha dahil oldu.

Show TV’nin çok sevilen dizisi Kuzey Yıldızı Büyük Aşk’ın yönetmeni Ersoy Güler tarafından çekilecek dizinin ilk önce başrol oyuncusu belli oldu. Dizinin başrolünde yine Kuzey Yıldızı kadrosunda yer alan Gizem Güneş’in rol alacağı açıklandı.

Ardından dizinin kadrosuna, ekranlara en son Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisiyle gelen Renan Bilek eklendi. Geçen hafta da dizide Gizem Güneş’e eşlik edecek erkek oyuncunun ismi açıklandı. Dizide esas erkek oyuncunun Bora Akkaş olacağı açıklandı.

Dizinin oyuncu kadrosuna iki deneyimli isim de katıldı. Usta oyuncular Derya Alabora ve Mustafa Avkıran’ın da İçimizden Biri dizisinde rol alacağı öğrenildi.

İçimizden Biri dizisi, çok usta iki oyuncuyu izleyiciyle buluşturacak! 8

Derya Alabora en son BluTV için çekilen Acans, Mustafa Avkıran da Çukur dizisinde rol almıştı. İki usta oyuncu İçimizden Biri dizisinde canlandıracakları karakterlerle yeniden hayranlarıyla bir araya gelecek.

İçimizden Biri dizisi, çok usta iki oyuncuyu izleyiciyle buluşturacak! 9

İçimizden biri dizisinde, İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı anlatılacak.