Ana sayfa Sosyal Medya Hadsiz takipçiler en sonunda Pelin Akil’i de çileden çıkardı!

Hadsiz takipçiler en sonunda Pelin Akil’i de çileden çıkardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sosyal medya kimi zaman ünlü isimler için çok acımasız bir alana dönüşebiliyor. Hayranlarının yaptığı “haddini aşan” yorumlar ünlülerin çıldırmasına sebep olabiliyor. Bu olay birçok kez yaşandı, ünlü isimler tepkilerini ortaya koydu. Takipçilerinin acımasız eleştirilerinin kurbanı olan son isim ise Pelin Akil,

Anıl Altan’la evlenen ve ikizleri Alin’le Lina’yı dünyaya getirdikten sonra ara verdiği oyunculuğa Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile ekrana geri dönen oyuncu Pelin Akil, sık sık kızları ve eşiyle birlikte fotoğraflar paylaşıyor.

Hadsiz takipçiler en sonunda Pelin Akil'i de çileden çıkardı! 8

Sosyal medyadaki paylaşımlarında çoğunlukla ailesiyle birlikte görünen oyuncunun bu pozları hayranları tarafından büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Ancak bir takipçisinin yaptığı acımasız yorum Pelin Akil’in çileden çıkmasına sebep oldu.

Pelin Akil bir fotoğrafında ikizlerinden Lina ile poz verdi. Bir takipçisi ise bu poza şöyle bir yorum yaptı: “Bunu kucağından ne zaman indireceksin? Biraz da Alin’i al kucağına garibim ana kucağını hissetsin.” Takipçisi bu yorumla Pelin Akil’in kızları arasında ayırım yaptığını ima etti.

Hadsiz takipçiler en sonunda Pelin Akil'i de çileden çıkardı! 9

Bu yoruma çok sinirlenen Pelin Akil de yorumu ifşa etti. Takipçisinin yorumunu paylaşırken Akil, “Yazık ya ne diyeyim? Böyleleriyle allahım karşılaştırma yarabbim” diyerek tepkisini sert bir şekilde gösterdi.