Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’dan sonra Aziz dizisini de ayakta tutan Murat Yıldırım gerçeği!

Ramo’dan sonra Aziz dizisini de ayakta tutan Murat Yıldırım gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım hayranları yine desteklerini sergileyerek oyuncuyu yüceltmeye devam ediyor. Hem sosyal medyada hem de Aziz dizisi için ekran başında Murat Yıldırım sevgisini görmek mümkün… Bu sevgi daha önce Ramo dizisinin ayağa kalkmasını sağlamıştı. İlk sezonda kötü giden Ramo, ikinci sezonda çok iyi sahneler ile yeniden izleyici ilgisini çekmişti.

Ancak Ramo dizisinde ve şimdi de Aziz dizisinde ortaya çıkan asıl gerçek Murat Yıldırım hayranlarının oyuncunun yer aldığı projeleri ne kadar sadık bir şekilde takip ettiği gerçeğidir. Oyuncuyu ekrana çok yakıştıran hayranları, geçen sezon Ramo dizisinde olduğu gibi bu sezon da Aziz dizisinde Murat Yıldırım’ı yanlız bırakmıyor.

Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrolün hakkını verdiği dizide ayrıca Fırat Tanış gibi usta bir oyuncunun güçlü performansından da bahsetmek gerekiyor. Aziz dizisinin farklı duyguları yansıtan ve izleyicileri etkileyen hikayesi reytinglere de yansıyor.

Ramo'dan sonra Aziz dizisini de ayakta tutan Murat Yıldırım gerçeği! 54

Ortalamanın üzerinde gelen oranlar ile birlikte Cuma rekabetinde Aziz dizisi iyi bir konumda bulunuyor. Yalnız Kurt ve Arka Sokaklar’dan sonra en çok izlenen dizi olan Aziz, sezonun ilk bölümlerinde daha iyi oranlar elde edebiliyordu.

7 dizinin bulunduğu Cuma rekabetinde Aziz dizisi de bir miktar izleyici ilgisini kaybetti ama Murat Yıldırım hayranlarının sadık bir şekilde ekran başına geçmesi diziyi kurtarmaya devam ediyor.

Ramo’da olduğu gibi, Aziz dizisinde de bir Murat Yıldırım gerçeği ile karşı karşıyayız…