Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisi final yaptı ama hala veda edemeyenler çok!

Mucize Doktor dizisi final yaptı ama hala veda edemeyenler çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı Mucize Doktor’un bitmesine çok üzüldü. 64. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayan dizinin finalinde mutlu bir son vardı… Ali Vefa karakterini muhteşem bir başarıyla canlandıran Taner Ölmez, akıllara yazıldı ve bu rolle hep hatırlanacaktır.

64 bölüm süren ve 2 sezon boyunca da milyonları ekran başına kilitleyen Mucize Doktor dizisi, otizimli bir kişinin hem cerrah olabileceğini hem iyi bir sevgili olabileceğini hem de baba olabileceğini anlatması bakımından çok etkileyici bir diziydi.

Zaten final bölümünde de bu mesajlar fazlası ile verildi. Dizi hayranları için geride çok iyi kurgulanmış ve çok başarılı mesajlar vererek ekranda yer almış bir dizi kaldı. İlk sezonunda o kadar büyük ilgi gösterildi ki, birçok bölümü reyting rekorları kırdı.

Mucize Doktor dizisi final yaptı ama hala veda edemeyenler çok! 7

Ancak bir maceranın daha sonuna gelindi. Mucize Doktor ekibi toplu bir hatıra pozu çektirerek veda etti. Hikayede de mucizelere insanları inandıran bir Ali Vefa karakterini izledik. Taner Ölmez ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha sergiledi.

Mucize Doktor dizisinden izleyicilere şu sözlerle veda edildi: Mucizelere seninle inandık Ali Vefa… Heyecanımıza ortak olan #MucizeDoktor ailemize teşekkür ederiz. Hoşça kalın…”

Mucize Doktor hayranları da muhteşem bir senaryo ve yapım izlediklerini ve tüm ekibe teşekkür ettiklerini belirten binlerce mesaj yolladı.

Sosyal medyada dizinin veda bölümüyle ilgili paylaşılan binlerce mesaj, TT olmasını da sağladı.

Bir dizi hayranı, “İçim yanıyor, kim bana umut ve iyimserlik verecek” diye yazdı.

Bir başka dizi hayranı ise, “Çok ağladım finalde. Veda edemeyeceğim hiçbir zaman galiba” diye yorum bıraktı.