Ana sayfa Dizi Arşivi Reaksiyon Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Reaksiyon Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Reaksiyon, Reaksiyon Film’in yapımcılığında, yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu, senaryosunu Ozan Aksungur ve Emre Özdür’ün kaleme aldığı, aksiyon, macera ve dram türünde ki Türk yapımı televizyon dizisidir.

Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder, Yurdaer Okur, İsmail Demirci gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, ilgi gördü ama yeterli reytingler gelmeyince 13. bölümde yayından kaldırıldı.

Reaksiyon Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: Reaksiyon Film
Türü: Dram- Aksiyon- Macera
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2014- 18 Aralık 2014
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Fahir Atakoğlu
Başrol: Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder, Yurdaer Okur, İsmail Demirci.
Oyuncular: Kevork Malikyan, Erdal Küçükkömürcü, Savaş Özdemir, Şencan Güleryüz, Feyha Çelenk, Bora Sivri, Melis Kaygılaroğlu, Ali Çatalbaş, Berkan Şal, Emre Törün , Sinan Demirer, Fatih Paşalı, Hakan Onat, Gaye Çankaya, Levent Güner, Ali Başar.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/reaksiyondizii
Facebook: https://www.facebook.com/MutluGunumda/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCwVjppJC9S1LT2DzXAS9jlg

GENEL İZLENİM:

Star TV’nin yayınlandığı dönemde en iddialı yapımı olan Reaksiyon dizisi yüksek bütçesi, oyuncu kadrosu, kaliteli prodüksiyonu ve senaryosuyla dikkat çekti. Ancak dizi ekrana gelmeye başladığı ilk bölümünden itibaren reytinglerde bir türlü istenilen sonucu veremedi hatta ‘Kurtlar Vadisi’ dizisi özentisi olduğu yönünde eleştiriler de aldı. Başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol’un sürpriz bir şekilde rol gereği ölerek diziye veda etmesi de tartışma konusu oldu. Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total’de ilk 10′a giremeyen dizi erken final yapma kararı aldı.

Reaksiyon Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Reaksiyon’da en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecektir. Düşman koltuğunda İsrail’e hizmet eden ve emekli bir istihbaratçı olan Yavuz Aslan, Abi ve düşman devletlerin gizli servisleri oturmaktadır. Devlet içindeki hainleri temizlemek için İstihbarat Başkanı Gürkan ve Başbakanlık Müsteşarı Öktem özel bir ekip kurmaya karar verirler.

Bu ekibin üyeleri bir bordo bereli asker olan, Kıbrıs, Irak başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde operasyonlarda bulunan Yüzbaşı Oğuz ve Öktem’in koruması ve özel harekâtçı bir polis olan Komiser Tekin’dir.
Gürkan ve Öktem’in kurduğu özel ekipte yer almayı kabul eden Yüzbaşı Oğuz ve Komiser Tekin, bu görevi kabul etmekle beraber birçok tehlikeyi de göze almışlardır. Yüzbaşı Oğuz, abisi olan Mehmet Rauf Ayaz’ın kendisini Kıbrıs’a yollayarak Diyarbakır’dan uzaklaştırınca, Tütün tepe Baskını ile ilgili önemli bir bilgiyi elde eden iki neferinin de içinde olduğu kasa tipi uçağın düşürülmesi sonucu şehit olduklarını görmüştür.

Daha abisinin ihanetine inanamazken kasa tipi uçağı düşürerek 22 askeri şehit edenin en güvendiği adamı olan Serdar olduğunu görmüştür. Bunun üzerine Oğuz ve Tekin, Serdar’ı kaçırarak onu sorgulamaya çalışmışlardır. Oğuz ve Tekin’in Serdar’ı kaçırmasını karşılık Yavuz Aslan, Oğuz’un babası İrfan’ın tekerlekli sandalyesine bomba yerleştirerek hem Oğuz’un hem de Tekin’in ailelerini yok etmek istemiştir.

Gene Yavuz Aslan’ı sıkıştırmak için fırsat kollayan Abi’nin adamı Ferhat, Oğuz ve Tekin’in, Serdar’ı sakladığı yeri tespit ederek oraya bir operasyon düzenlemiş ve bunun sonucunda hem Serdar’ı yakalamış hem de Oğuz’un can dostu Ceset Tayfun’un ağır yaralanmasına sebep olmuştur. Oğuz ve Tekin’e bu görevi veren idarede en az onlar kadar tehlikededir. Öktem uğradığı bir suikast girişiminden Tekin sayesinde kurtulmuştur.

Reaksiyon Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
İbrahim Çelikkol (Oğuz Ayaz)
İsmail Demirci (Tekin Ulubatlı)
Erdal Beşikçioğlu (Yavuz Aslan )
Yurdaer Okur (Gürkan Erman)
Kevork Malikyan (Öktem Çetiner)
Nehir Erdoğan (Duygu)
Selen Soyder (Zeynep)
Erdal Küçükkömürcü (Mehmet Rauf Ayaz )
Savaş Özdemir (Ferhat)
Şencan Güleryüz (Çetin)
Feyha Çelenk (Aysel Ayaz )
Bora Sivri (Bayram Baba)
Melis Kaygılaroğlu (Fatoş )
Ali Çatalbaş (Salim)
Berkan Şal (Ceset Tayfun)
Emre Törün
Sinan Demirer (Abbas)
Fatih Paşalı (Fazıl)
Hakan Onat (Serdar)
Gaye Çankaya (Sedef )
Levent Güner (İbrahim)
Ali Başar (Fuat)

MEKANLAR:

Reaksiyon dizisinin çekimleri İstanbul’un değişik semtlerinde gerçekleştirildi.

JENERİK:

Reaksiyon dizisinin müzikleri ünlü müzisyen Fahir Atakoğlu’nun imzasını taşıyor. Dizinin jenerik müziği de izleyici tarafından çok beğenildi.

Reaksiyon Jenerik Müziği

FRAGMANLAR:

Reaksiyon dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2014 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Reaksiyon dizisi, 15 Eylül 2014 tarihinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu, prodüksiyonu ve hikayesi ile ekranlara iddialı giriş yapan dizi beklenilen reyting oranına ulaşamadı. Durum böyle olunca erken final kararı alındı. Dizi, 18 Aralık 2014 tarihinde yayınlanan 13. bölümü ile final yaptı.

Dizinin tüm bölümleri ne yazık ki, Star TV’nin internet sitesinde bulunmuyor.

KAMERA ARKASI:

İstanbul’da bir çok farklı yapıda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

Reaksiyon Kamera Arkası Özel Görüntüleri

UNUTULMAZ SAHNELER

Reaksiyon dizisinin unutulmaz sahnelerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Dayı, Tünele Giriyor

Reaksiyon Abbas- Bul Getir Türküsü

Fazıl’ın Ölüm Sahnesi

8. Bölüm Final Sahnesi