Ana sayfa Dizi Haberleri Reha Özcan, 3 proje arasından Üç Kız Kardeş’i seçti ve doğru bir karar verdi!

Reha Özcan, 3 proje arasından Üç Kız Kardeş’i seçti ve doğru bir karar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor ve Seksenler’den sonra Reha Özcan yeni dizi macerasına atıldı! Ünlü oyuncu Reha Özcan, yer aldığı projelere yaptığı katkılar ile adından sıklıkla söz ettiren tecrübeli oyuncular arasında yer alıyor. 1965 yılında Bingöl’de dünyaya gelen ve Mimar Sinan Üniversitesi oyunculuk bölümünü bitirdi.

Tiyatro oyunlarında yer alan, sinema filmlerinde farklı karakterlere hayat veren Reha Özcan, dizilerde de birçok projede önemli roller üstlendi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Josef karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Suskunlar’da ise Sait olarak yer almıştı.

Karadayı dizisindeki Vehbi, Adı Efsane’deki Hasan, Bizim Hikaye’deki Fikri karakterleri unutulmadı… Reha Özcan’ın çok popüler olmasını sağlayan rol ise Mucize Doktor dizisindeki Adil karakteri oldu. 2 sezon süren bu dizinin ardından Seksenler isimli günlük diziye katılan oyuncu, şimdi de yeni bir projede başrolde bulunuyor.

Reha Özcan, 3 proje arasından Üç Kız Kardeş'i seçti ve doğru bir karar verdi! 39

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Üç Kız Kardeş dizisinde ailenin reisi olarak izleyeceğimiz oyuncu, bu yapımı tercih ettiği için çok memnun. Ayvalık’taki çekimlerde yer alan Reha Özcan, dizi hakkında şöyle konuştu:

“Seçtiğimiz eserlerin içinde umut olması gerekiyor. Seyirciye yaşama sevinci aşılaması gerekiyor. Ve hayatı bir kez daha sorgulaması gerekiyor. Bu projeyi de öyle seçtim. İnsan sıcaklığı var, naif bir kasaba, mahalle hikayesi… Hikayeyi çok sevdim, romanı da çok sevmiştim. Uzun soluklu bir iş olacağını düşünüyorum. Benimle paylaşılan beş proje arasından Üç Kız Kardeş’i seçtim, çok da mutluyum, iyi ki seçmişim.”

Reha Özcan, 3 proje arasından Üç Kız Kardeş'i seçti ve doğru bir karar verdi! 40

Üç Kız Kardeş 22 Şubat akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek. İzleyicileri 90’lı yıllara götürecek olan, sıcak ve samimi hikayesi ile daha şimdiden merak uyandıran dizi, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlandı.

Dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu Betül Yağsağan yazdı. Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş 22 Şubat Salı akşamı saat 20.0’de Kanal D’de…