Ana sayfa Sosyal Medya Şans yine Emre Bey’in yanında ve yine iyi bir dizide rol kaptı!

Şans yine Emre Bey’in yanında ve yine iyi bir dizide rol kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Emre Bey, Craft Oyunculuk atölyesinde eğitimler aldıktan sonra dizilerde yer almaya başaldı. Devrem Yalçın’dan aldığı eğitimlerin ardından, 2015 yılında Aşk Zamanı isimli yapımdaki Can karakteri ile setlere adım atan genç oyuncu üst üste iyi yapımlarda rol buldu.

Adeta şansının yardım attiği ve yeteneklerini de sergileyerek fırsatları iyi değerlendiren Emre Bay, son 6 yıl içinde çok iyi yapımlarda boy gösterdi. Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri ile diğer genç isimlerle birlikte öne çıkan Emre Bey, Elimi Bırakma isimli projedeki Arda karakteri ile de çok dikkat çekti.

Geçen sezon Sol Yanım, Yetiş Zeynep ve Menajerimi Ara projelerinde izlediğimiz genç oyuncu, 2022 yılında da yine iyi bir dizide kendisine uygun bir rol buldu…

Şans yine Emre Bey'in yanında ve yine iyi bir dizide rol kaptı! 7

Emre Bey’i, 23 Şubat Çarşamba gününden itibaren Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinde izleyeceksiniz. Oyuncu, yine çok iddialı bir hikayede yine kendisini göstermek için iyi bir fırsat yakaladı.

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban, Rojda Demirer ve Begüm Birgören gibi tecrübeli isimlerle aynı sette bulunacak olan oyuncu, önemli deneyimler kazanacak…

İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de dizinin genç isimleri arasında bulunuyor ve iddialı bir polisiye dram projesinde yer almanın farkını yaşayacaklar.