Ana sayfa Dizi Haberleri Reha Özcan, beş proje teklifi içinden seçtiği yeni dizisi Üç Kız Kardeş’i neden çok sevdi?

Reha Özcan, beş proje teklifi içinden seçtiği yeni dizisi Üç Kız Kardeş’i neden çok sevdi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – En son Seksenler dizisiyle izlediğimiz deneyimli oyuncu Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelecek. Reha Özcan, Üç Kız Kardeş dizisini neden çok sevdiğini açıkladı.

Mucize Doktor’da canlandırdığı doktor Adil karakteriyle Türk izleyicisinin kalbini kazanan Reha Özcan, ardından Seksenler dizisiyle ekrana gelmişti. Tiyatro kökenli oyuncu şimdi de Üç Kız Kardeş dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk bölümü 22 Şubat Salı akşamı Kanal D ekranında olacak. Dizi için geri sayım sürerken başrol oyuncusu Reha Özcan, yeni projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Reha Özcan, beş proje teklifi içinden seçtiği yeni dizisi Üç Kız Kardeş’i neden çok sevdi? 7

Üç Kız Kardeş dizisini içinde umut olduğu için çok sevdiğini söyleyen Reha Özcan şunları söyledi: “Seçtiğimiz eserlerin içinde umut olması gerekiyor. Seyirciye yaşama sevinci aşılaması gerekiyor. Ve hayatı bir kez daha sorgulaması gerekiyor. Bu projeyi de öyle seçtim. İnsan sıcaklığı var, naif bir kasaba, mahalle hikayesi”

Romanın kendisini de çok sevdiğini söyleyen Reha Özcan, Üç Kız Kardeş’in uzun soluklu bir iş olacağını düşündüğünü söyledi. Özcan, “ Benimle paylaşılan beş proje arasından Üç Kız Kardeş’i seçtim, çok da mutluyum, iyi ki seçmişim” dedi.

Çekimleri Ayvalık’ta süren Üç Kız Kardeş dizisi izleyiciyi 90’lı yıllara götürecek. Dizide Reha Özcan ve İclal Aydın’ın yanı sıra Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Berker Güven ve Reha Özcan da yer alıyor. Üç Kız Kardeş dizisi aileleriyle birlikte Ayvalık’ta yaşayan ve sevgi dolu bir ortamda büyüyen kardeşlerin hikayesini anlatacak.