Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam partneri Eda Ece’ye öyle bir çağrıda bulunduki hayranları heyecanlandı!

Şevval Sam partneri Eda Ece’ye öyle bir çağrıda bulunduki hayranları heyecanlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı Fox TV’nin Yasak Elma dizisi 5. sezonuyla ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Bu kadar uzun sürüp bu kadar iyi reytinglerle yoluna devam eden dizi, hem yapımcısının hem  kanalın hem de oyuncularının yüzünü güldürüyor.

Sürekli yenilenen entrika dolu hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyiciyi pazartesi akşamları ekran başına sabitleyen Yasak Elma, geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 131. bölümüyle izleyiciye yine heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Şevval Sam’ın canlandırdığı ‘Ender’ karakteriyle Eda Ece’nin hayat verdiği ‘Yıldız’ arasında yine savaş silahları çekildi.

Doğan ile Yıldız’ın evlenmesini hazmedemeyen Ender, Yıldız’dan sinirini önce odasını değiştirerek çıkarmak istedi. Fakat Yıldız’ın hesap sormak istemesi bir anda şirkette Çağatay ve Doğan’ın da karıştığı gerilimi yüksek bir olaya dönüştü.

Öte yandan Doğan ve Yıldız arasında yaşanan romantik dakikalar, çiftin sahte evliliğinin gerçeğe dönüşme ihtimalini gündeme getirirken bu ihtimal, birlikte hareket eden Çağatay ile Ender’i çileden çıkardı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sevval Sam (@sevvalsam)’in paylaştığı bir gönderi

Şevval Sam dizinin ilk sezonundan itibaren Yasak Elma’da birlikte rol aldığı partneri Eda Ece’ye instagram hesabından yaptığı esprili bir paylaşımla çağrıda bulundu.

Yasak Elma dizisinin kadrosu bugüne kadar sürekli yenilense de Ece ve Sam ikilisi adeta dizinin demirbaşı konumunda. Şevval Sam, Eda Ece’ye paylaşımında, ‘Bizim bir ajan filminde oynamamız şart oldu’ diyerek mesaj gönderdi.