Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu yoğun iş temposuna ara verip soluğu bakın nerede aldı?

Afra Saraçoğlu yoğun iş temposuna ara verip soluğu bakın nerede aldı?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin çok konuşulan, başarılı oyunculuğuyla, rol aldığı yapımlardaki performansıyla beğeni toplayan Afra Saraçoğlu, hayranlarının merakla izlediği bir isim. Sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen oyuncu, şu sıralar sıklıkla gündeme geliyor.

Dijital platform BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alan ve performansıyla takdir toplayan oyuncu yeni sezonda gelen dizi tekliflerini reddedip tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu.

Güzel oyuncu, deneyimli oyuncu Nurgül Yeşilçay ile aynı sahneyi paylaştığı Bir Barda Bir Gece adlı ilk tiyatro oyunundaki performansıyla da sahnedeki rüştünü ispatladı.

İş ve özel yaşantısında güzel günler geçiren Afra Saraçoğlu, Netflix’de yayınlanan Aşk 101 dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanınan meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile birlikte kar tatiline çıktı.

Afra Saraçoğlu yoğun iş temposuna ara verip soluğu bakın nerede aldı? 7

Uzun süredir birlikte olan ünlü çift, tatilde sosyal medyadan yaptıkları eğlenceli paylaşımlarla hayranlarını da mest ettiler.

Mert Yazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda sevgilisi ile görüşememekten şikayet etmiş, “Çalışıyor, çok çalışıyor. Ben de zor görüyorum, o da beni zor geliyor” diyerek biraz sitem etmişti.

Yoğun çalışma tempolarından fırsat bulup soluğu Bolu Kartakaya’da alan oyuncu çift, arkadaşlarıyla birlikte verdikleri son derece eğlenceli pozları instagram hesaplarından takipçileriyle paylaşıyorlar.