Ana sayfa Foto Galeri Reis filmindeki rol için ateşten gömlek giydi

Reis filmindeki rol için ateşten gömlek giydi

tarafından ker_def

reis3

“KEFENİM İLE OYNADIM”

Bazı roller oyunculara yapışır kalır sizde böyle olmasından korkmuyor musunuz?

Ö. B. : Reha bana sette hiç Özlem demedi hep “Emine” dedi. Ben hala Emineyim onun için. Seyirciyi düşünemiyorum.
R. B.: Sete her gittiğimde oynadığım kişi oluyordum. Orada “Emine” demeyi mecbur kıldım ki kendime o havadan çıkmayayım. Ama şöyle de bir gerçek var ki telefonumda bile Özlem Emine diye kayıtlı. (Gülüyor) Şaka bir tarafa Özlem ’80’lerde yer aldığı için daha çok tanınıyor. Benim daha çok üzerime yapışabilir. Ama Cumhurbaşkanımız ‘Biz siyasete kefenimiz ile çıktık’ demişti bende kefenim ile oynadım. Ama bundan sonrası müspet olarak mı gelecek menfi olarak mı gelecek bilmiyorum ama menfi olarak gelirse de hiç gocunmam.

Bu film için hayatınızın dönüm noktası diyebilir miyiz?

R. B.: Ben Giresun Göreleliyim ve Giresun’un kahramanı topal Osman’ın sinema filminin başrol oyuncusuyum. O rol benim için çok büyük ve önemliydi. Onun üstüne bir de sevdiğim fikrine zikir yaptığım Türkiye’nin bir numaralı insanını oynadım. Onun üstüne sektörde canlandırabileceğim karakter yok. Bu yüzden dönüm noktası.
Ö. B. : Film gösterime girdikten sonra bizim için dönüm noktası olup olmadığı belli olacak. Ama benim hayatımın dönüm noktası 28 Aralık çünkü o gün Emine Erdoğan ve Cumhurbaşkanımız ile tanıştım. Ben bu filmin görüşmesine çağrıldığım zaman başka bir oyuncu ile anlaşılmıştı ama ben bu yakınlıktan dolayı ayak kaydırdım.