Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Resmen rüya takım! Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal tiyatro oyununda bir arada!

Resmen rüya takım! Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal tiyatro oyununda bir arada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan tiyatro oyunu Aydınlık Evler, çok güçlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekiyor. Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın bir araya geldiği tiyatro oyunu ekibiyle büyük heyecan yarattı.

Demet Akbağ zaten kendisini kanıtlamış usta bir oyuncu. Kendisini en son Akrep isimli dizide izlemiştik. Salih Bademci, özellikle geçen yıl Yalancı ve Kulüp dizilerindeki performansıyla hayatının en büyük çıkışını yaptı.

Gösterinin genç oyuncuları da çok dikkat çekici. Burak Dakak, Gülperi’yle dikkat çektikten sonra başarısını Çukur dizisindeki Akın Koçovalı karakteriyle perçinledi. Sinem Ünsal da Mucize Doktor ile büyük bir çıkış gerçekleştirdi.

Resmen rüya takım! Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal tiyatro oyununda bir arada! 53

Farklı jenerasyonlardan bu dört oyuncu tiyatro oyunu Aydınlık Evler için bir araya geldi. Ekip hayranları tarafından “rüya takım” olarak tanımlandı. Her biri son derece başarılı isimler olan ekibin tiyatro oyunu Aydınlık Evler, 26 Mart Cumartesi saat 21.00’de ve 27 Mart Pazar 17.00’de Maximum Uniq Hall’da sahnelenecek.

Yönetmen koltuğunda Serdar Biliş’in oturacağı Aydınlıkevler, 70’li yıllarda Ankara’da bir mahallede yaşayan babaanne ile torunun hikayesini ele alıyor. Burak Dakak oyunda Demet Akbağ’ın torununu canlandıracak. Oyun, Hicri adlı berberin anlattığı hikayeyle başlıyor.

Aydınlık Evler oyunu, Demet Akbağ’ı 15 yıl sonra yeniden tiyatro sahnesine döndürmesi sebebiyle de büyük önem taşıyor. Ayrıca Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra bir araya getiriyor.