Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yolculuğu aynı Çukur gibi olacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yolculuğu aynı Çukur gibi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bazı diziler vardır, hikayeleri devam ettirilirse izleyiciler peşinden gider. İşte böyle bir diziydi Çukur… Show TV ekranında yayınlanan ve çok başarılı bir dört sezon geçiren Çukur dizisine geçen sezon sonunda veda ettik. Ancak dizi devam etmiş olsaydı, yine iyi iş yapar yine birçok yapımdan çok daha iyi durumda olurdu.

En azından Çukur’un ardından izleyicilere sevdirilmeye çalışılan Üç Kuruş’tan çok daha fazla sadık izleyiciyi kendisine çekebilecek bir projeydi Çukur… Ancak oyuncuların ve ekibin artık yorulması, hikayenin artık devam edemeyecek noktaya gelmesi vedayı beraberinde getirdi.

İşte Çukur dizisine benzer özelliklere sahip olan bir yapım da atv’de yakında izleyicilerine veda edecek. Bir Zamanlar Çukurova’nın 140. bölümü ile birlikte sezon sonunda final yapacağı ortaya çıktı. Bu durum dizinin birçok hayranını üzdü.

Aynı Çukur gibi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de sadık bir izleyici kitlesi var. Bu kitle tüm sezonlar boyunca hikayeyi terk etmedi. Birçok başrol oyuncusu ve yan rollerdeki isimler ayrıldı. Hatta birçok izleyici de diziyi zaman içinde bıraktı. Ancak kemik bir izleyici kitlesi Bir Zamanlar Çukurova’ya olan inancını hep korudu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yolculuğu aynı Çukur gibi olacak! 7

Hilal Altınbilek tek başrol olarak kaldı ve bu sezon yanına İbrahim Çelikkol da katıldı ve hikaye bugünlere kadar heyecanla devam etti. atv’nin artık finale doğru adım adım giden dizide son 10 bölümün çekimleri başladı…

127 bölümü yayınlanan ve stokları ile birlikte 140. bölümde final yapması beklenen diziden geriye sadece 13 bölüm kaldığını söyleyebiliriz. Eğer planlama bu şekilde devam eder ise 9 Haziran 2022 Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 140. ve final bölümü yayınlanacak.

Uzun süredir Adana’daki sette bir hayli yorulan oyuncular ve teknik ekip finale doğru adım adım ilerlerken, ekran başındaki izleyicilerin de bu durumdan pek memnun olduğu söylenemez.

Şayet dizi devam ettirilebilecek bir durumda olsa, aynı Çukur gibi, gelecek sezonda da çok başarılı işlere imza atabilirdi. Ancak bazı işler vardır ki, izleyicisi hazır olsa da artık gidecek yol bitince, final gerçeği kaçınılmaz olur… İşte Bir Zamanlar Çukurova da şimdi bu sona doğru ilerliyor.