Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı dizisi izleyicileri bu habere çok üzülecek!

Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı dizisi izleyicileri bu habere çok üzülecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Perşembe günlerinin iple çekilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi reytinglerde çok başarılı sonuçlar almasa da kemikleşmiş izleyicisiyle yoluna devam ediyor. Ancak diziden gelen bir haber izleyicilerini çok üzecek.

Bu habere göre dizinin 17 Mart Perşembe akşamı ekrana gelmesi gereken 24. bölümü yayınlanmayacak. Sebebi o gecenin Berat Kandili olması. Kandil sebebiyle yapılacak canlı yayın nedeniyle Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı bu hafta yayınlanmayacak.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin reytingleri hala oldukça sönük gidiyor. Ancak en son bölümüyle biraz yükseliş yaşamıştı. Dizinin 10 Mart Perşembe akşamı yayınlanan 23. bölümü tüm izleyici gruplarında beşincilik elde etti. Tüm kişiler ve ABC1’de 6’lı oranlar ve AB’de de buna yakın reyting oranları geldi. Bu da dizi ekibini memnun etti.

Barbaroslar Akdeniz’ın Kılıcı dizisi izleyicileri bu habere çok üzülecek! 7

Dizinin reytinglerle ilgili ilginç bir yanı da rakamların bir inip bir düşmesi. Dizinin reytingleri bir hafta iyi sonuçlar gelirken, bir hafta daha kötü sonuçlar elde ediliyor. Bu durumun sürekli hale gelmesi durumu iyice ilginçleştiriyor.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin son bölümünde şunlar olmuştu: Esir edilen Baba Oruç ile onu kurtarmak için gizlice Modon’a giren Hızır Reis’in öldürülmesinden korkan İlyas, ağabeylerinin tüm uyarılarına karşın Gabriel’e filosunu teslim etmeyi kabul etmişti. Filoyu alarak İlyas ve yeniçerilerini tuzağa düşüren Gabriel, Oruç’u vermediği gibi Modon’a geldiğini öğrendiği Hızır ve leventlerini de büyük bir ölüm tuzağına çekmişti.

Kelemez’deki tekinsizliği önlemek isteyen Mesih Paşa, şehrin muhafızlığına İlyas’ı tayin etmek istemişti. Kendisi geçmediği takdirde postun Şahbaz’a verileceğini bilen İlyas ise bu teklifi kabul etmek zorunda kalmıştı.