Ana sayfa TV Programları Reyhan’ın, Nezahat’e söylediği “Fırsatçı” suçlaması tartışma çıkardı! Gelinim Mutfakta 211. Bölüm

Reyhan’ın, Nezahat’e söylediği “Fırsatçı” suçlaması tartışma çıkardı! Gelinim Mutfakta 211. Bölüm

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 211. Bölümde Reyhan Hanım, Ziyafet Hanım hakkında konuştuğu sırada eleştirilerini Nezahat Hanıma yönlendirerek onu “fırsatçı” olmakla suçladı! Bu suçlama hem stüdyoda, hem de kaynanalar odasında tartışma çıkardı! Fatih Ürek’in başarılı sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmakta olan Gelinim Mutfakta yarışmasının 211. bölümü Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Videodan konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta elenen Ziyafet Hanım hakkında konuşan Reyhan Hanım hedefine Nezahat Hanımı aldı. Onu “fırsatçı” olmakla suçladı. Reyhan Hanım “Ben Ziyafet Hanıma kızdım ya içeride, gerçekten daha tehlikelisi varmış, fırsatçısı! Benim Ziyafet Hanımla olan tartışmam sırasında Nezahat Hanım ondan puan istedi! Durumu fırsata çevirmek istemesi benim gözümden onu düşürdü! Nezahat Hanıma karşı daha dikkatli olacağım! Onu, nasıl seveceğin, bilemiyorum!” diye görüşlerini belirtti. Bu açıklamalara ilk tepki Rümeysa’dan geldi. Kaynanasını savunan Rümeysa, Ezgi ve Yağnur arasında ufak bir kriz çıktı. Kaynanalar odasında da Nezahat Hanım bu suçlamalar karşısında kendi düşüncelerini açıkladı ve Reyhan Hanım ile karşı karşıya kaldı!..