Ana sayfa Sosyal Medya Reyting birincisi Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova’yı sosyal medyada geçemedi!

Reyting birincisi Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova’yı sosyal medyada geçemedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının yeni sezonu çok hızlı başladı. Dün akşam, geçtiğimiz sezon ATV ve Kanal D’nin çok iddialı yapımları Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız yeni bölümleriyle ekrana geldi. İki dizi arasındaki rekabet önümüzdeki günlerde çok sıkı geçeceğe benziyor. Camdaki Kız reytingde rakibini sollarken sosyal medyada ise çok gerisinde kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 9 Eylül Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi yine ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezon ilk bölümü dün akşam ATV ekranındaydı. Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha karakterinin ön plana çıktığı yeni sezonda damgasını vuracak bir başka isim de İbrahim Çelikkol olacak.

Reyting birincisi Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova'yı sosyal medyada geçemedi! 7

Bir Zamanlar Çukurova’daki hikayenin gelişimi ve yeni oyuncular, diziye şimdiden büyük başarı kattı. Reytinglerde Camdaki Kız’ın gerisinde kalsa da çok iyi sonuç elde eden dizi sosyal medya paylaşımında ise birinci oldu. Bir Zamanlar Çukurova hakkında dün gün boyunca 16.349 paylaşım yapıldı.

Dün gecenin reyting birincisi ise Kanal D dizisi Camdaki Kız’dı. Dizide Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik oyunculuğuyla yine izleyicileri etkisi altına aldı. Yeni sezonda yakında hikayaye dahil olacak Hayri karakteri ise Camdaki Kız’a yeni bir boyut kazandıracak.

Camdaki Kız dün akşam reytingleri sildi süpürdü ve azılı rakibi Bir Zamanlar Çukurova’yı geride bırakmayı başardı. Ancak sosyal medyada aynı başarıyı gösteremedi. Camdaki Kız, dün sosyal medyada hakkında yapılan 8.984 paylaşımla rakibinin bir hayli gerisinde kaldı.

Dün gecenin bir başka dizisi ise Star TV’de yayınlanan Kazara Aşk idi. Reytinglerden de çok parlak bir sonuç alamayan dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 902 oldu.