Ana sayfa Sinema Kağıt Ev’in başarısızlığından sonra Nur Fettahoğlu çok iddialı bir projeyle geliyor!

Kağıt Ev’in başarısızlığından sonra Nur Fettahoğlu çok iddialı bir projeyle geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının en güzel ve başarılı kadın oyuncularından biri olan yer aldığı başarılı projelerle biliniyor. Bugüne kadar birçok başarılı yapımda rol alan Fettahoğlu’nun son dizisi reytinglerde yetersiz kalınca erken final yapmıştı. Yetenekli oyuncu şimdi çok iddialı bir projeye hazırlanıyor.

Yetenekli oyuncu Nur Fettahoğlu, kariyerindeki çıkışı Aşk-ı Memnu dizisiyle yapmıştı. Beren Saat’in canlandırdığı Bihter Ziyagil’in kız kardeşi ve Nebahat Çehre’nin hayat verdiği Firdevs Yöreoğlu’nun iyi kalpli Peyker’i olarak izlediğimiz Fettahoğlu, bu dizideki performansıyla adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başarmıştı.

Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu’nun hemen ardından rol aldığı Muhteşem Yüzyıl’la kariyerindeki ilerleyişi devam ettirdi. Fettahoğlu, Kanuni Sultan Süleyman’ın ilk eşi olan Mahidevran Sultan karakteriyle izleyicinin kalbini bir kez daha kazandı.

Kağıt Ev'in başarısızlığından sonra Nur Fettahoğlu çok iddialı bir projeyle geliyor! 7

Bu iki dizinin ardından arka arkaya Filinta, Payitaht Abdülhamid, Kardeş Çocukları, Fi, Babil gibi başarılı yapımlarda izlediğimiz Fettahoğlu son olarak Star TV için çekilen Kağıt Ev dizisiyle karşımıza çıktı.

Fettahoğlu’nun başrolünü Erdal Beşikçioğlu ile paylaştığı Kağıt Ev dizisi güçlü oyunculukları ve sağlam hikayesine rağmen bir türlü reytingde istenilen sonucu elde edemedi. O3 Medya tarafından çekilen Kağıt Ev dizisi sekizinci bölümde final yapmak zorunda kaldı.

Nur Fettahoğlu, Kağıt Ev’deki başarısızlığın ardından bu kez çok iddialı bir filmle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu, Ay Yapım’ın Netflix için çekeceği İyi Adamın 10 Günü isimli film. Başrolünde Nejat İşler’in yer alacağı filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak filmin konusu şöyle olacak:

“Dört kadın ve bir adam. Kadınlardan en alımlısı ona ihanet etti; en zengini ondan çetrefil bir bilmece çözmesini istedi; en kurnazı labirentten çıkışı gösterdi; en seveceni ise hayatını hiç olmadığı kadar güzelleştirdi…

On günde olup biten bir muamma… Kayıp bir meleğin peşine düşen herkesçe “iyi bir adam” olarak bilinen eski avukat Sadık’ın hafiyelik ve hayatındaki kadınlarla yüzleşme hikâyesi…”

Nejat İşler’in avukat Sadık’ı canlandıracağı filmde ayrıca Esra Ronabar, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik rol alacak.