Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting birincisi Kuruluş Osman’a Kalp Yarası ve Hercai’den taze kan!

Reyting birincisi Kuruluş Osman’a Kalp Yarası ve Hercai’den taze kan!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, reytinglerin zirvesinde yer almaya devam ediyor. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Kuruluş Osman reytinglerde zirveyi elden bırakmıyor.

Reyting birincisi Kuruluş Osman’a Kalp Yarası ve Hercai’den taze kan! 8

Üçüncü sezonunda başarıyla devam eden dizinin oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı. Bunlardan birisi en son Kalp Yarası dizisinde izlediğimiz Zehra Yılmaz. Bugüne kadar Bodrum Masalı, Cennetin Gözyaşları, Kimse Bilmez gibi dizilerde rol alan genç oyuncu en son ATV’nin sevilen dizisi Kalp Yarası’nda Betül karakterini canlandırmıştı.

Kuruluş Osman’da rol alacak yeni oyunculardan diğeri de Serdar Özer. 2003 yılından bu yana dizi setlerinde olan deneyimli oyuncu Cesur ve Güzel, Kızlarım İçin, Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde rol aldı. Hercai’de canlandırdığı Cihan Şadoğlu karakteriyle bilinen oyuncu en son Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde yer almıştı.

Reyting birincisi Kuruluş Osman’a Kalp Yarası ve Hercai’den taze kan! 9

Bu iki yeni oyuncuyla kadrosunu güçlendiren Kuruluş Osman dizisi bu sezon da ekranın en başarılı dizilerinden biri olmayı başardı. İki oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracakları konusunda bir açıklama yapılmadı.

Kuruluş Osman en son ekrana gelen 83’üncü bölümüyle nefesleri keserken reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı. Tüm reyting kategorilerinde zirvede yer alan dizi aldığı reytinglerle yine her grupta haftanın en çok izlenen dizi olarak da başarısını devam ettirdi.