Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, dış güzellik yasaklansın ruh güzelliğine geçelim dedi!..

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, dış güzellik yasaklansın ruh güzelliğine geçelim dedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı ‘Lütfiye’ karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu Yasemin Sakallıoğlu tek kişilik gösterisi ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ ile de  büyük beğeni topluyor.

Komedyen ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu projelerine bir yenisini daha ekleyerek kitap yazdı. Oyuncunun ‘Dış Güzellik Yasaklansın Ruh Güzelliğine Geçelim’ adını verdiği ilk kitabı 7 Mart’ta raflarda yerini alacak.

Oyuncunun kitabının kapağını da hayranları seçti. Yasemin Sakallıoğlu kitabıyla ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti. “Çoğunluğu dinledim ve kitabımın kapağı bu oldu. İlk romanım şuan ön satışta, 07 Mart’ta tüm D&R ‘lerde ve kitap satan her yerde. Yazarken beni hem ağlatan, hem güldüren, sabahlara kadar uyutmayan bu kitap size ömürlük hatıram olsun.”

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, dış güzellik yasaklansın ruh güzelliğine geçelim dedi!.. 7

Gösterileriyle hayranlarını güldüren Yasemin Sakallıoğlu’nın kitabı da merakla bekleniyor.  Ünlü komedyen kitabın aynı zamanda kendisinden beklenmeyen bir kitap olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Kitabımın kapağını hayranlarıma seçtirdim. Hiç beğenmediğim kapağı seçtiler hatta, benim beğendiğim başkaydı. İnsanlar daha renkli bir şey seçti, onları kırmayacağım. Kitap, benden beklenmeyen bir kitap. Hayatın içinde her şey var; gülüyoruz, eğleniyoruz, ağlıyoruz… Hayatın kendisi aslında”

Sosyal medyada paylaştığı videolarla adını duyuran daha sonra kariyerine oyuncu olarak devam eden Sakalıoğlu, sinema filmi projesinin olup olmaması sorularını ise “Bir şeyi yaptıktan sonra konuşmayı seviyorum. ‘Yapacağım’ desem ve yapmasam mahçup olurum. Vaadler verip, sonra yapmayan biri olurum. Bu yüzden netleşsin zaten konuşuruz” şeklinde cevapladı.