Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting fakiri olan Kalp Yarası, en popüler dizi olmayı başardı!

Reyting fakiri olan Kalp Yarası, en popüler dizi olmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin sosyal medyada ne kadar güçlü olduğuna bir örnek daha çıktı… Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en popüler program olması büyük bir başarı örneği…

Adba’nın 27 Aralık ile 2 Ocak tarihleri arasında yaptığı değerlendirmede Kalp Yarası dizisi en yakın rakibi Maske Kimsin Sen?’in önünde birinciliği elde etti. Ekrandaki birçok iddialı diziye bakınca reyting fakiri olarak da adlandırılabilecek olan Kalp Yarası, izleyicilerden en büyük ilgiyi sosyal medya platformlarında görüyor.

Reytinglerde sadece tüm kişiler kategorisinde ortalama oranlar elde eden, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ortalamanın altında kalan dizinin sosyal medya gücü ise bir başka…

Yapılan araştırmada tüm dizileri geriden bırakan Kalp Yarası dizisi toplam 30 bin 500 reyting puanı ile sosyal medya birincisi seçildi. Maske Kimsin Sen isimli Fox TV’nin yeni yarışma programı da çok konuşuldu, eleştirildi ve binlerce mesaj yayınlandı. Maske Kimsin Sen bu yoğun eleştirilere rağmen Kalp Yarası’ndan sonra ikinci sırada yer alabildi.

Kalp Yarası dizisinin ne kadar etkili olduğunu, dizinin hayranlarının sosyal medyayı ne kadar iyi kullandığını da bu liste anlatmaya yetiyor.

Bir Zamanlar Çukurova’nın üçüncü sırada yer aldığı listede ilk 10 program şöyle sıralandı:

Kalp Yarası
Maske Kimsin Sen
Bir Zamanlar Çukurova
Üç Kuruş
Aziz,
Yargı,
Destan,
Alparslan,
Masterchef
Kaderimin Oyunu

Reyting fakiri olan Kalp Yarası, en popüler dizi olmayı başardı! 7